BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavos’taki üst düzey fon yöneticisinden yatırım tavsiyesi----

Davos’taki üst düzey fon yöneticisinden yatırım tavsiyesi

Davos’taki üst düzey fon yöneticisinden yatırım tavsiyesi
21 Ocak 2020 - 16:52 www.finansgundem.com

Martin Gilbert'e göre Davos Dünya Ekonomi Formu’nun en önemli konularından birisi yatırımların ne yönde değerlendirmemiz gerektiği sorusu

FİNANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

İngiliz yatırım şirketi Standard Life Aberdeen'in ikinci ismi Martin Gilbert, CNBC’ye Davos’tan yaptığı açıklamada büyüme endişelerine rağmen piyasaların istikrarlı göründüğünü söyledi. Büyük yatırımcılar için sermayenin nereye tahsis edileceğine karar vermenin asıl endişe kaynağı olduğunu belirtti.

Gilbert Davos’ta kendisine sürekli nereye yatırım yapılması gerektiği soruları yönetildiğini ve Davos'taki en büyük sorunun bu olduğunu belirtti.

Gilbert devlet tahvilleri konusunda endişeli olduğunu fakat gayrimenkul, hisse senetleri ve yüksek getirili kredilerin hepsi “makul” göründüğünü söyledi.

Cnbc'nin yazısına göre yatırım dünyası durgun büyüme ve düşük faiz oranlarıyla kuşatılmış. Tahvil getirileri düşerken, birçoğu hisse senetlerindeki büyük kazancın geçmişte kaldığı görüşünde.

Uluslararası Para Fonu, 2020 için %3,3'lük bir küresel büyüme oranı öngörüyor.

Son 10 yılda, S&P 500'ün toplam getirisi %225’di. 10 yıl önce bir S&P 500 endeks fonuna ayda 500 dolar yatırım yapmaya başladıysanız, hesaba göre bugün kabaca 120.000 dolara sahip olacaktınız. Bu, paranızı bir vadesiz hesapta bekletmenizden iki kat daha fazla kazanç demektir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)