BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDavos’ta Başbakan onuruna yemek----

Davos’ta Başbakan onuruna yemek

Davos’ta Başbakan onuruna yemek
25 Ocak 2015 - 08:22 www.finansgundem.com

Başbakan Davutoğlu, Cüneyd Zapsu’nun onuruna verdiği yemekte kimlerle buluştu? Gila Benmayor Hürriyet’te yazdı.

Dovos’un müdavimlerinden iş insanı Cüneyd Zapsu’nun iki yıl önce bu ünlü kasabanın en ünlü otellerinden birini alan Fettah Tamince ile birlikte Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun onuruna verdiği yemek oldukça renkliydi.

Fluela Rixos’taki akşam yemeği, belki ilk kez yerli yabancı siyasileri, iş insanlarını, akademisyenler, sivil toplum liderlerini buluşturan bir davetti. Davos modeline uygun olarak her masanın bir ev sahibi vardı. Davos’a gelen bakanlar Ali Babacan, Volkan Bozkır, Beşir Atalay, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başcı, Borsa İstanbul Başkanı İbrahim Turhan, Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu  ev sahibi konumundaydı.

Vuslat Doğan Sabancı, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Mehmet Ali Yalçındağ, Güler Sabancı, Agah Uğur, Ferit Şahenk, Erdal Karamercan, Hüsnü Özyeğin, Ali Koç gibi Türk iş dünyasının isimlerinin yanı sıra yemeğe DEF’in patronu Klaus Schwab ve eşi de katıldı. Başbakan Davutoğlu beklerken ayaküstü sohbet ettiğim kişilerden birinin Ariane de Rothschild olduğu fark ettim. Vakıf ve şarapcılık işi nedeniyle Güler Sabancı’nın da yakın dostu olan Ariane de Rothschild bankacı Rothschild ailesinin İsviçre’deki kolunu temsil ediyor. (Gila Benmayor - Hürriyet)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)