BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavos'ta ABD-Rusya krizini kameraman önledi----

Davos'ta ABD-Rusya krizini kameraman önledi

Davos'ta ABD-Rusya krizini kameraman önledi
22 Ocak 2016 - 04:02 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Kerry ile Rus meslektaşı Lavrov'un görüşeceği salona asılan Rus bayrağının ters olduğunu son anda kameraman fark etti

Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'na katılmak için İsviçre'de bulunan ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile Rus mevkidaşı Sergey Lavrov'un buluşmasına bayrak skandalı damga vurdu.

İsviçre’nin Zürih şehrindeki bir otelde gerçekleşen görüşme öncesi, toplantı salonuna getirilen Rus bayrağının ters asılması kısa süreli paniğe neden oldu.



Russia Today'in haberine göre; bayrağın yanlış asıldığını fark edip ABD'li yetkililere bildiren ise Kerry ve Lavrov salona girmeden önce görüntü almak için içeri giren basın mensuplarından biri oldu.



KAMERAMAN DURUMU KURTARDI!

Hatayı fark eden bir kameraman, basın mensupları dışarı çıkmasının ardından salonun kapısını kapatmaya hazırlanan ABD Dışişleri Bakanlığı'nın Halkla İlişkiler Müsteşar Yardımcısı Glen Johnson'a, "Hey Glen, Rus bayrağı ters. Bu yüzden renkler de yanlış yönde" diye seslendi.

"Ciddi misin?" diye karşılık veren Johnson, ardından da "Benimle dalga geçmiyorsun değil mi?" dedi ve kameramandan "Hayır geçmiyorum" yanıtını aldı.

Bunun üzerine "Yani beyaz üstte olmalı, öyle mi?" diyen Johnson, içeri girerek Rus yetkililer gelmeden önce bayrağı düzeltip, olası bir krizin önüne geçti.


Bayrağın yanlış asıldığını duyan Johnson büyük şaşkınlık yaşadı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)