BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDatome korkuttu: Geçici hafıza kaybı----

Datome korkuttu: Geçici hafıza kaybı

Datome korkuttu: Geçici hafıza kaybı
18 Haziran 2019 - 06:45 www.finansgundem.com

Anadolu Efes ile oynanan play-off serisi 5. karşılaşmasında hafıza kaybı yaşayan Datome hastaneye kaldırıldı. Sarı-lacivertli ekip ve taraftarlar hastaneden gelen iyi haberle rahatladı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko'nun Anadolu Efes'le oynadığı play-off final serisi beşinci maçında hafıza kaybı yaşayan sarı-lacivertli basketbolcu Luigi Datome, hastaneye kaldırıldı.

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçının üçüncü çeyreğinde Fenerbahçeli Luigi Datome saha kenarına geldi. İtalyan oyuncu, Fenerbahçe Kulüp Doktoru’na yakın zamanı hatırlamadığını iletti.

Yapılan incelemelerde Datome’nin hafıza kaybı yaşadığı belirlenince oyuncu soyunma odasına götürüldü. Doktor talimatıyla, Fenerbahçeli yıldızın hastaneye götürülmesine karar verildi.

Ambulans ekibinden doktorlar da soyunma odasına geldi. Daha sonra Datome’nin salondaki ambulansla hastaneye götürülemeyeceği belirtildi. Bu bilgiyi ise Anadolu Efes Kulüp Müdürü’nün ilettiği ve sarı lacivertlilere 112’nin aranmasının söylendiği öne sürüldü.

Risk almak istemeyen Fenerbahçe cephesi, maça gelen ofis ekibinden bir görevlinin aracıyla Datome’yi hastaneye götürdü. Anadolu Efes Kulüp Doktoru’nun ise konuyla bir ilgisi olmadığı, ayrıca Luigi Datome’nin yaklaşık 20 dakikalık bir hafıza kaybı yaşadığı öğrenildi.

Datome'den iyi haber geldi!

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında başına aldığı darbeyle hafıza kaybı yaşayan ve hastaneye kaldırılan Datome'den iyi haber geldi.

Durumunun iyi olduğu öğrenilen İtalyan oyuncunun birkaç saat daha müşahede altında tutulacağı belirtildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)