BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDarmık Dağı bombalandı----

Darmık Dağı bombalandı

Darmık Dağı bombalandı
28 Ocak 2018 - 02:42 www.finansgundem.com

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’in terör örgütleri PYD/YPG-PKK’dan temizlemek amacıyla başlattığı ‘Zeytin Dalı’ harekâtı bugün 9’uncu gününe girdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) birliklerinin Afrin’deki ilerleyişi, hava şartlarının düzelmesiyle hız kazandı. Sabahın erken saatlerinde sınırda konuşlu topçu birlikleri, Afrin’de belirlenen terörist noktalara top atışı yaptı. Türk savaş uçakları ise Darmık Dağı’ndaki terörist noktaları bombaladı. Savaş uçaklarının bombaladığı noktalardan yükselen dumanlar, Kilis sınır hattında görüldü.

İKİ NOKTADAN KUŞATMA TAMAM
Afrin’e yönelik başlatılan harekâtta, kentin Doğu (Azez) ve Kuzey (Türkiye) olmak üzere iki noktadan kuşatması tamamlandı. Bu iki bölgeden Afrin’deki teröristlerin tüm çıkış noktaları ve destek hattı ortadan kaldırıldı. Teröristlerin köy ve kasabalara çekilerek sivilleri kalkan olarak kullandığı kaydedildi.

SIZMAYA KARŞIN İKİNCİ HAT
Afrin’e geçen TSK birlikleri, burada güvenli kontrol noktaları oluşturdu. TSK tarafından oluşturulan 8 farklı güvenlik noktasına, teröristlerin olumsuz hava şartları, yoğun sis ve karanlıktan yararlanarak ‘sızma’ girişiminde bulunduğu öğrenildi. Teröristlerin birliklere sızma girişimine karşı ikinci hat oluşturuldu. Özel seçilen ve sınır hattından Afrin’e geçen 3 jandarma komando timi, teröristlerin hem birliklere hem de Türkiye topraklarına sızmasına karşı görev yapıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)