BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDargelirli ailelere bedava internet müjdesi----

Dargelirli ailelere bedava internet müjdesi

Dargelirli ailelere
bedava internet müjdesi
19 Ocak 2016 - 16:35 www.finansgundem.com

Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu yoksul ailelere bedava internet verileceğini belirtti. “Böylece çocuklarımızı internet kafelerden kurtaracağız" dedi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, kadınlar ve çocuklar için internet kullanımının yaygınlaştırılması konusunda önemli bir projeleri olduğunu belirterek, "Yoksul ailelere ücretsiz internet önümüzdeki günlerde yasalaşacak bir adımımız. Tespit ettiğimiz belli bir gelirin altındaki ailelere internet erişim paketi sunuyoruz. Bu çerçevede çocuklarımızı internet kafelerden koruyacağız" dedi.
Sema Ramazanoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Intel ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği'nin (KAGİDER) işbirliğiyle düzenlenen "Genç Fikirler Güçlü Kadınlar" projesinin kapanış toplantısına katıldı.

'GÜÇLÜ BİR ÇALIŞMA'

 Beşiktaş'ta bir otelde gerçekleşen toplantıda konuşan Bakan Ramazanoğlu, 3 yıl önce başlatılan 'Genç Fikirler Güçlü Kadınlar' projesinin hem sivil toplum, hem iş dünyası hem de merkezi hükümetin katkılarıyla oluşturulan güçlü bir çalışma olduğunu belirtti.
Hayata geçirilecek yeni reformlara değinen Bakan Ramazanoğlu, bunlardan en önemlilerinden birinin ücretsiz internet olacağını söyledi. Kadınlar ve çocuklar için internetin kullanımının yaygınlaştırılması konusunda önemli bir projeleri olduğunu aktaran Ramazanoğlu,"Yoksul ailelere ücretsiz internet, önümüzdeki günlerde yasalaşacak bir adımımız.
Tespit ettiğimiz belli bir gelirin altındaki ailelere internet erişim paketi sunuyoruz. Bu korumalı aile internet paketi olacak. Bu ailelere devlet, sivil toplum olarak tablet, bilgisayar veriyoruz. Bu çerçevede çocuklarımızı internet kafelerden koruyacağız.
 
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)