BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDarbeyi başaramayan Guaido'dan genel grev çağrısı----

Darbeyi başaramayan Guaido'dan genel grev çağrısı

Darbeyi başaramayan Guaido'dan genel grev çağrısı
02 Mayıs 2019 - 07:35 www.finansgundem.com

Venezuela'da ABD destekli darbe girişimi sonuçsuz kalan Guaido, "Maduro pes edene kadar eylemler sürecek" diyerek genel grev çağrısı yaptı

ABD'nin Venezüella'nın geçici devlet başkanı olarak ilan ettiği Juan Guaido, başlattığı darbe girişiminin sonuçsuz kalmasına rağmen vazgeçmeyerek bugün bir kez daha sokağa indi. Yandaşlarına, "Geri dönüş yok, her şeyimizle devam edeceğiz" diyen Guaido, bu kez de genel grev çağrısında bulundu.

Guaido, başkent Caracas'ta yandaşlarının Devlet Başkanı Nicolas Maduro’ya karşı düzenlediği gösteride bir kez daha yer aldı.

Yaptığı konuşmada, “İnsanlar Venezüella özgürlüğünü elde edene kadar sokaklarda olmaya devam edecek” diyen Guaido, kademeli olarak işçilere genel bir grev çağrısı yaparak hükümeti devirmeyi başarıncaya kadar greve devam edilmesi gerektiğini söyledi.

Guaido, "Krize ve zulme rağmen, bugün herkes yine sokakta. En zor anlarda en cesur erkek ve kadınlara ihtiyaç duyulur. Bugün Venezuela ilerlemek için kararlı erkek ve kadınlara sahip. Bu geri dönüşü olmayan bir süreç. Zaman Venezüellalıların zamanı" ifadelerini kullandı.

Asla geri adım atmadıklarını iddia eden Guaido, silahlı kuvvetlerin kendileriyle olduğunu bir kez daha tekrarladı.

Maduro pes edene kadar protesto çağrısı yapmaya devam edeceğini tekrarlayan Guaido, “Eğer rejim yoğun bir baskı yaptığına inanıyorsa, yanılıyor. Venezuela özgürlüğünü elde edene kadar sokaklarda olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. (Sputnik)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)