BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDarbeci Akın Öztürk'ten şaşırtan ifade----

Darbeci Akın Öztürk'ten şaşırtan ifade

Darbeci Akın Öztürk'ten şaşırtan ifade
04 Ağustos 2017 - 15:07 www.finansgundem.com

Akıncı Üssü davasında, 15 Temmuz darbe girişiminin askeri kanadının bir numarası olduğu iddiasıyla yargılanan eski Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk savunmasını yaptı.

15 Temmuz darbe girişiminin komuta merkezi olan Akıncı Üssü’ndeki eylemlere ilişkin 486 sanık hakkında açılan davada, darbenin askeri kanadının bir numarası olduğu iddiasıyla yargılanan eski Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk savunmasını yaptı. Öztürk, 46 yıllık pilotluk hayatında bir çok operasyona katıldığını belirterek, "Keşke bu operasyonlardan birinde ölseydim de bugün bu haksız suçlamayla karşı karşıya kalmasaydım" dedi.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • :))05 Ağustos 2017 12:12

    46 yıllık pilotmuş... Yahu hak etmediğiniz noktalara, hak etmediğiniz biçimde geldiniz. hak etmediğiniz maaşlar, hak etmediğiniz konumlarda bulundunuz. asıl o şerefli mevkileri hak edenler bambaşka hayat çizdi. Hak edenlerin hayatlarınızı mahvettiniz. ülke yıllarını kaybetti sizin gibiler yüzüne. şimdi cezanızı çekecektisin. ne ilksin nede son. sıra haksızlıklarla hak etmedikleri noktada bulunanlar bence. Gün gelecek hesap verilecek işte böyle. Türkiye Cumhuriyeti bakidir. gerisi geçici. Allah ülkemizi her daim korusun.

  • gobel6604 Ağustos 2017 23:24

    Dışarıda kalmış, propaganda misyonunu yüklenmiş bit yavrularını takip edin kim suçlu kim suçsuz anlarsınız. Bu bit yavrularının özellikleri; liderlerinin emirleri ile önce ekonomide spekülasyon yapıp kriz çıkarmaya çalıştılar, buradan ekmek çıkaramayınca şuanda sanki hiç bir şey olamamış ta hükumet kendi kendine mühalefeti yargı yoluyla temizliyor imajı oluşturarak, aynı zamanda avrupa ülkelerinin diktatör tezini kuvvetlendirip dışarıya mesaj vererek oradan yardım bekliyorlar. Türk milletinin bu bit yavrularına pirim vermeyeceğini sonunda anladılar. Bu bit yavrularına göre Darbeyi yapanlar; Cumhurbaşkanı, genelkurmay başkanı, mit müsteşarı.

  • ahmet engin 04 Ağustos 2017 21:32

    Yakalanan hainlerin ortak özellikleri : İlk ifadelerini kabul etmemek ve 15 Temmuz hain başkaldırı ile uzaktan yakından ilişkileri olmamak... Biz de inandık ve dedik ki : idam isteriz idam

  • Uğur Kaan Karşılıklı04 Ağustos 2017 19:16

    Ben bu adamin dediklerine inandim. Darbenin hemen ardından Genelkurmay'in resmi açıklamasında denmişti ki: "Ayrıca Hv.K.Komutanı Ankara’da AKINCI Üssü lojmanları bölgesinde bulunan Orgeneral Akın ÖZTÜRK’ü arayarak kendisine 4’üncü Ana Jet Üssü AKINCI’dan kalkan uçakların yasa dışı olduğunu, ivedilikle AKINCI’ya giderek oradaki kalkışmada bulunanları ikna etmesini istemiştir"

  • deniz04 Ağustos 2017 19:11

    keşke o gece attiginiz kursunlar, sizi vursaydi. ali kiran bas kesen devriniz bitti tabi ama devam etse kimbilir simdi ne yapardiniz.