BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDarbe girişimi sonrası Çorlu'da 6 hakim ve savcı tutuklandı----

Darbe girişimi sonrası Çorlu'da 6 hakim ve savcı tutuklandı

Darbe girişimi sonrası Çorlu'da 6 hakim ve savcı tutuklandı
19 Temmuz 2016 - 01:39 www.finansgundem.com

Darbe girişiminin ardından Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından önce açığa alınan ardından da haklarında yakalama kararı çıkarılan hakim ve savcılardan 6'sı daha Çorlu'da tutuklandı.

HSYK'nın açığa aldığı hakim ve savcılar arasında yer alan 4'ü askeri hakim ve savcı olmak üzere toplam 6 hakim ve savcının tutuklanarak Tekirdağ F Tipi Cezaevi'ne konulmasının ardından haklarında yakalama kararı bulunan hakim ve savcılardan 6'sı daha adli mercilere çıkarıldı.

Görevli oldukları Çorlu Adliyesi'ne bu kez şüpheli sıfatıyla getirilen hakim ve savcılardan 1'inin askeri personel olduğu diğer 5'inin ise Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde Çoorlu Adliyesi'nde görev yapan hakim ve savcılardan olduğu kaydedildi.

Savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilen biri kadın 6 hakim ve savcı nöbetçi mahkeme kararı ile tutuklanarak Tekirdağ F Tipi Cezaevine gönderildi.

Böylece iki günde Çorlu'dan tutuklanan hakim ve savcı sayısı askeri hakim ve savcılar da dahil olmak üzere 12'ye yükseldi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)