BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDamatlar Ferruh Karakaşlı'yı tercih edecek----

Damatlar Ferruh Karakaşlı'yı tercih edecek

Damatlar Ferruh Karakaşlı'yı tercih edecek
20 Haziran 2017 - 13:29 www.finansgundem.com

Ferruh Karakaşlı, düğün sezonu için özel olarak tasarlamış olduğu damatlık koleksiyonunda, rahatlığı ve sıklığı ön plana çıkarıyor

Damatlık, bir erkeğin yaşamının en önemli anında giydiği bir kıyafet. Hiç bir erkeğin bu seçimi sıradan yapma şansı yok. Bu özel günde çiftin uyumunu en güzel şekilde yansıtacak, bir görsellik yaratmak gerekir.
Kendine has çizgisiyle erkek giyimimin en bilinir ismi olan Ferruh Karakaşlı, düğün sezonuna özel olarak tasarlamış olduğu damatlık koleksiyonu ile kendisini özel hissetmek isteyen damat adaylarının bu sezon da adresi olacak.
Ferruh Karakaşlı, düğün sezonu için hazırladığı, kişinin karakterine özel tasarlanıp, vücut yapısına uygun olarak dikilen damatlık koleksiyonunda, rahatlığı ve sıklığı ön plana çıkarıyor.
Bu özel an için damatların fiziğine uygun seçim yapmalarına yardımcı olduklarını vurgulayan Ferruh Karakaşlı bu konuda,
“Damat adayı gerekiyorsa kalıpları yıkarak, kendine özel sıra dışı bir seçim yapabilmeli. Renklerle desenlerle oynayabilmeli. Tabii burada bize çok iş düşüyor. En doğru seçimin yapılmasına büyük özen gösteriyoruz. Kişilerin kendi tarzlarına, dokularına ve eğilimlerine uygun ve gelinlikle bütünlük sağlayan damatlıklar yapıyoruz” şeklinde bilgi veriyor.
Dilediğiniz gibi inisyal dokunuşlarla daha da kişiselleştirebildiğiniz damatlıklar, 3 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)