BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDali’nin mezarını açtıran kadın, kızı değilmiş----

Dali’nin mezarını açtıran kadın, kızı değilmiş

Dali’nin mezarını açtıran kadın, kızı değilmiş
07 Eylül 2017 - 20:11 www.finansgundem.com

Kızı olduğu iddiasıyla Salvador Dali'nin mezarını açtıran kadının, DNA testleri sonucunda Dali'nin kızı olmadığı açıklandı

Sürrealizmin en önemli temsilcilerinden İspanyol ressam Salvador Dali’nin kızı olduğunu öne süren Maria Pilar Abel Martinez’in iddiası DNA testiyle boşa çıkarıldı.

BBC Türkçe’nin aktardığına göre Dali Vakfı’ndan yapılan açıklamada mahkemenin DNA karşılaştırmasında eşleşmeye rastlanmadığını aktardığı belirtildi.

Martinez, annesiyle Dali’nin 1955 yılında gizlice birlikte olduğunu ve bu ilişkiden dünyaya geldiğini öne sürüyordu. Bu nedenle dava açmış, mahkeme Dali’nin mezarının açılarak doku örneği alınmasına karar vermişti.

Dali’nin mezarı, Katalan bölgesinde, Figueres kentinde kendisinin tasarladığı bir tiyatro ve müzede bulunuyor. Mezarlık açıldığında Dali’nin kendisiyle özdeşleşmiş bıyığının bozulmadan kaldığına dair haberler çıkmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ckync10 Eylül 2017 01:26

    Ben gezdim burayı. Adam manyakmis. Neler yapmış. Ahtapot kanından el hareketleriyle benjamin franklin resmi yapmış. Iyi usta.