BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDalin Güneydoğu Asya’da Myanmar ve Vietnam pazarlarında----

Dalin Güneydoğu Asya’da Myanmar ve Vietnam pazarlarında

Dalin Güneydoğu Asya’da Myanmar ve Vietnam pazarlarında
20 Ağustos 2019 - 13:45 www.finansgundem.com

Güneydoğu Asya pazarındaki operasyonlarını genişleten Kodpaş Kozmetik, Malezya’daki faaliyetlerine ek olarak Myanmar ve Vietnam’da da Dalin markasının lansmanını gerçekleştirdi.

Kopaş Kozmetik Güneydoğu Asya pazarındaki operasyonlarını genişletiyor. Şirket Malezya’daki faaliyetlerine ek olarak Myanmar ve Vietnam’da da Dalin markasının lansmanını gerçekleştirdi. Türkiye‘de %45 pazar payıyla lider bebek bakım markası olan Dalin, Güneydoğu Asya ülkelerinde de zirveyi hedefliyor.

Bölgesel ve global Türk markaları yaratma vizyonu doğrultusunda yurtdışı satış ve pazarlama ağını büyüten Kopaş Kozmetik, Güneydoğu Asya’daki ilk pazarı olan Malezya’nın ardından Vietnam ve Myanmar’a da Dalin markasıyla giriş yaparak raflarda yerini aldı. Kopaş Kozmetik bölgede halen Malezya ve Singapur’da kurulu iki ayrı temsilcilik ile faaliyet gösteriyor.

Kopaş Kozmetik Genel Müdürü Onur Özyurt, toplam nüfusu 150 milyona ulaşan ve hızla artan alım gücüne paralel olarak önemli bir tüketici kitlesine sahip bu iki ülkeye 3 farklı şehirde 3 hafta süren Dalin lansman toplantıları ile güçlü bir giriş yaptıklarını kaydetti. Özyurt, “Stratejik büyüme alanı olarak belirlediğimiz Güneydoğu Asya pazarlarında Dalin markalı ürünlerimizi tüketicilerle perakendenin her kanalında buluştururken, Turquality programı kapsamındaki markamızı 360 derece pazarlama aktiviteleri ile destekliyoruz. Ürünlerimizi Myanmarlı ve Vietnamlı annelere her noktada tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.

Pazarın %15’ini hedefliyor
Özyurt, “Kopaş Kozmetik‘in dış pazarlardaki başarısı, ürün kalitesinin yanı sıra pazarlama desteği ve ikon gücünü de bu pazarlara taşımasından kaynaklanıyor. Malezya‘da olduğu gibi Myanmar ve Vietnam’da da bebek bakım ürünleri pazarının %15‘ini hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde Güneydoğu Asya‘da Kamboçya, Singapur ve Filipinler pazarlarına da hızla açılacağız” bilgisini verdi.

2019 yılında Kopaş Kozmetik‘in iç piyasa cirosunu TL bazında %20, ihracat cirosunu ise yabancı para cinsinden %125 arttırmayı hedeflediklerini kaydeden Özyurt, ihracat yaptıkları ülke sayısının 2019 yılında 35’e ulaşacağının altını çizdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)