BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDaha Kraliçe hayattayken kraliyet ailesinde taht oyunları yaşanmış!----

Daha Kraliçe hayattayken kraliyet ailesinde taht oyunları yaşanmış!

Daha Kraliçe hayattayken kraliyet ailesinde taht oyunları yaşanmış!
22 Eylül 2022 - 16:43 www.finansgundem.com

Angela Levin tarafından kaleme alınan Cornwall Düşesi Camilla: Kimsesizlikten Kraliçeliğe adlı kitapta, Prens Andrew'un 3. Charles'ın kral olmasını engellemek için komplo kurduğuna dair ayrıntılar konu oldu.


Geçen haftalarda hayatını kaybeden Kraliçe 2. Elizabeth'in ikinci oğlu Prens Andrew'un ağabeyi Charles'ın kral olmasını engellemek için plan yaptığı ortaya çıktı.

Angela Levin'in kaleme aldığı 'Camilla, Duchess of Cornwall: From Outcast to Queen Consort' (Cornwall Düşesi Camilla: Kimsesizlikten Kraliçeliğe) adlı ve içeriğine The Telegraph gazetesinin yer verdiği kitapta, çocuk istimarcılığından hüküm diyen Jeffrey Epstein ile olan ilişkileri nedeniyle unvanını kaybeden York Dükü Andrew'un Kral 3. Charles ve eşi Camilla ile arasındaki geçen olaylara yer verildi.

Prens Andrew'un 'ülkeyi bir şekilde yönetmek' istediği ve annesini de bu fikre ikna etmeye çalıştığı kaydedilen kitapta, "Diana hayattayken, Andrew'un eşi Sarah (York Düşesi) ile olan dostluğu sayesinde Prens Charles'ı bir kenara itmeye çalışmak için Andrew ile birlikte komplo kurdu, böylece Prens Andrew, o zamanlar genç olan Prens William'ın naibi olabilecekti" ifadelerine yer verildi.

'Paranoyanın gerçeğe dönüştüğü karanlık zamanlardı'

Kitabın 29 Eylül'de basımının yapılması bekleniyor. Yazar, "Bunlar, paranoyanın gerçeğe dönüştüğü karanlık ve tuhaf zamanlardı" değerlendirmesini yaptı.

Kitapta Andrew'un annesi Elizabeth'in ölmesi halinde Charles'ın tahta oturmaması ve tacı William'ın alması umuduyla çok sıkı bir lobi faaliyeti yürüttüğü bilgisi paylaşıldı.



'İstediğini elde edemediği nadir durumlardan biri'

Bununla beraber Kraliçe Elizabeth, Andrew'un söz konusu çabalarını oldukça nahoş karşıladı. Kitapta, bunun Andrew'un 'istediğini elde edemediği nadir durumlardan biri' olduğuna vurgu yapıldı.

Kitaba göre Diana ve Charles, 1992'de fikir ayrılığına düştü ve 1996'un ağustos ayında nihai bir anlaşmaya vardılar, Camilla'nın Andrew Parker Bowles'dan boşanması ise 1995'te gerçekleşti.
Bunun ardından Andrew ve Diana'nın, Charles'ın Camilla ile evlenmesine engel olmak için Kraliçe'yi ikna etmeye çalıştığı vurgulanan kitapta, Andrew'un ayrıca Camilla hakkında 'zehirli, ortalama ve yararsız' dediği ifade edildi. (Sputnik)

İngiltere kraliyet ailesinde 70 yıldır UFO arayan Prens

 

Kraliçe'nin kanlı elması: Fiyatı dudak uçuklatıyor!

 

Kraliçe II Elizabeth'in naaşı neden top arabasında taşınıyor?

 

Kraliçe 2. Elizabeth'in resmi cenaze töreni yapıldı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cat22 Eylül 2022 17:36

    Hepsi palavra gerçek enflansyon yalan dolan açıkladığı suç işlediği faizlerin kesin yükselmesi gerekirken indirilen enflansyon yüzde ikiyüzleri geçmiş