BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisD-Dream'in CEO'sundan çalışanlara teselli mektubu----

D-Dream'in CEO'sundan çalışanlara teselli mektubu

D-Dream'in CEO'sundan çalışanlara teselli mektubu
05 Haziran 2013 - 15:47 www.finansgundem.com

Doğuş Grubu'nun eğlence ve yiyecek-içecek operasyonlarını yöneten D-Dream CEO'su Levent Veziroğlu, protestolar üzerine çalışanlara şu mektubu gönderdi

Başta Nusr-Et olmak üzere Doğuş Grubu'nun eğlence ve yiyecek içecek operasyonlarının bağlı olduğu D-Dream'in CEO'su Levent Veziroğlu, Gezi Parkı direnişine grubun yayınlarının kayıtsız kaldığı gerekçesiyle yapılan protestolarla morali bozulan çalışanları bir mektup göndererek teselli etti. O mektubu aynen yayınlıyoruz...

​Sevgili arkadaşlar,
Gezi Parkı’nda başlayan ve ardından Türkiye’ye yayılan toplumsal tepkilerin ulaştığı noktada, yaşananları izliyor ve hassasiyeti paylaşıyoruz. Umuyoruz, dile getirilen uzlaşı talebi çok kısa sürede karşılığını bulur ve kimsenin zarar görmediği, barışçıl bir süreç yaşanır. Sosyal medyada Doğuş Grubu’nun diğer sektörlerde faaliyet gösteren markalarının yanısıra D-Dream işletmelerine de yönelik oluşan hassasiyetin hepimiz farkındayız.
Sevgili arkadaşlar,
Doğus Grubu gibi kurumsal yapılar zaman zaman bu tür durumlarla karşılaşabilmektedir. Ancak Grubumuz 40 bin çalışanı, halka açık şirketlerindeki binlerce paydaşı ile profesyonel ve şeffaf olarak yönetilen bir gruptur. D-Dream işletmelerinde yüzlerce çalışanımız ve onların aileleriyle birlikte büyük bir topluluğuz. Amacımız insanımıza kaliteli ürünlerimizi, nezaket ve hoşgörü ile sunmak ve kesintisiz hizmete devam etmektir. Bu süreçte işletmelerimize yönelik protesto gösterileri karşısında soğukkanlılığımızı koruyarak her zamanki hoşgörü ve saygı çerçevesinde çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Bugün birbirimize daha fazla kenetlenerek herkesin bir diğerine destek olması gereken günler geçirmekteyiz. Bu sürecin sonucunda şu anda tepkili olan toplumumuzun da hakkaniyet bilinciyle işletmelerimize layık olduğu saygıyı ve değeri vereceğinden hiçbir kuşkumuz yoktur.
Sevgilerimle,
Levent Veziroğlu
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet Yılki06 Haziran 2013 10:44

    Doğuş Grubunun güzel bir imajı vardı. Hele hele NTV gerçekten güzel bir haber kanalıydı. Ama ülkesinden haberi vermeyi beceremedğini görünce hepimiz bu konuda duvara çarpmış olduk. Güvenilirlik SIFIR. yazık olmadı mı???

  • hüseyin akkan05 Haziran 2013 16:25

    doğuş grubunun marka değeri çok ciddi yara aldı, bence onarılamayacak seviyede.ben düzelebileceğini düşünmüyorum halkın gözünde bitmiş bir kurumdur.

  • dün05 Haziran 2013 16:25

    dün etiler nusretin önünden geçtim. içerisi gene müşteri kaynıyordu. yoldan geçen bir kaç araba tepki amaçlı korna çaldı. garsonlar arkalarından baya bi güldüler. çok eğleniyorlar.