BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCüneyt Çakır'dan skandal penaltı kararı----

Cüneyt Çakır'dan skandal penaltı kararı

Cüneyt Çakır'dan skandal penaltı kararı
06 Kasım 2017 - 01:12 www.finansgundem.com

Demir Grup Sivasspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanan karşılaşmasına Çakır'ın penaltı kararı damga vurdu

Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanan karşılaşmada Cüneyt Çakır'ın penaltı kararı çok konuşuldu.

Bifouma'nın Eren Albayrak'ın ayağına basarak yere düştüğü pozisyondaCüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. Cüneyt Çakır'ın verdiği bu karar büyük tepki çekti.

Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanan maçta hakem Cüneyt Çakır'ın kararı maça damga vurdu.

Atiker Konyaspor'un 1-0 üstünlüğü sürerken, Demir Grup Sivasspor'un atağında Thievy Bifouma rakip ceza sahası içinde yerde kaldı. Atiker Konyasporlu Eren Albayrak'ın ayağına basarak yere düşen Thievy Bifouma için hakem Cüneyt Çakır penaltı düdüğünü çaldı.

Cüneyt Çakır'ın penaltı kararı sonrası Atiker Konyaspor büyük bir şok yaşarken, itirazlarda bulundular. Ancak bu itirazlar sonuç vermedi ve Cüneyt Çakır kararını değiştirmedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)