BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhuriyet’in 3 önemli ve başarılı Başsavcısı, Yargıtay Üyesi seçildi----

Cumhuriyet’in 3 önemli ve başarılı Başsavcısı, Yargıtay Üyesi seçildi

Cumhuriyet’in 3 önemli ve başarılı Başsavcısı, Yargıtay Üyesi seçildi
02 Aralık 2020 - 07:50 www.finansgundem.com

Üç büyük kentte FETÖ’ye, PKK’ya, zehir tacirlerine darbe üstüne darbe vuran, titiz önlemlerle hayatları güvenceye alan Ankara, İstanbul, Mersin Cumhuriyet Başsavcıları Yüksel Kocaman, İrfan Fidan ve Mustafa Ercan’ın başarısı terfiyle taçlandırıldı.

FINANSGUNDEM.COM

Onlar, İstanbul’da, Ankara’da, Mersin’de güven ve şefkatin teminatıydı. Her türlü hileyi, fitneyi boşa çıkardılar, huzur bozan sesleri kestiler.

Üç ilde, güçlenen Türkiye’ye tuzak kurmak isteyen maşalar; ülkeyi bölmek, parçalamak, kan gölüne çevirmek, kardeşi kardeşe kırdırmak isteyen işbirlikçi adresler; adaletin 3 önemli ismiyle bertaraf edildi.

Yüksel Kocaman, İrfan Fidan, Mustafa Ercan…

FETÖ’den PKK’ya, hain bağlantıları tespit edip hücre evlerini ortaya çıkardılar; gizli köşelerde yuvalanan, saklanan teröre darbe vurdular.

Genç Cumhuriyet’in temellerini yıkmak isteyen şer odaklarına kâbus oldular.

Uyuşturucu baronlarına göz açtırmadılar.

Suçluları şüpheye yer bırakmayacak şekilde suçüstü yakaladılar.

Vatanın dirliğini bozmak, vatandaşın uykusunu kaçırmak isteyenlerin; ‘komşu’lardan kıtalar arasına, ellerini ovuşturarak Ay Yıldız’ın çökmesini bekleyenlerin, heveslerini kursaklarına tıkadılar.

Büyük adımların onuru da büyük oldu…

YARGITAY’IN YENİ ÜYELERİ

Her türlü tehdit ve tehlikenin üzerine cesurca giden Cumhuriyet’in 3 önemli Başsavcısı terfiyle taçlandırıldı. Ankara, İstanbul ve Mersin Cumhuriyet Başsavcıları “Adalet”le yükseldi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan ve Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, ‘Yargıtay Üyeliği’ne seçildi.

Hakimler ve Savcılar (HSK) Genel Kurulu’nca yapılan seçimde, Türkiye’nin önemli Başsavcıları Yüksel Kocaman, İrfan Fidan, ve Mustafa Ercan Yargıtay'ın yeni üyeleri oldu.

Bir üst makama yükselen Başsavcılar, yargıda yeni önemli noktalara geldiler.

SADECE TERÖR MÜ? HAYIR!!

Yüksel Kocaman, İrfan Fidan, Mustafa Ercan ve çalışma arkadaşları, gençleri zehirden, kadını şiddetten koruyan adımları attı.

Çocukları ‘yüksek yarar’ kapsamında fiziksel ve ruhsal koruma altına alınmasını sağlayarak mağduriyetten onların hassasiyeti kurtardı.

Kovid-19’la mücadelede asla taviz vermeyip, özenle hükümlüler ve kurum mensuplarına koruyucu izolasyon şartlarını sağladılar. Korona virüs tedbirlerini anında ve titizlikle uygulayıp personelin sağlığını güvenceye aldılar.

Gerçeğe aykırı yayınlarla sosyal medyada kışkırtıcı paylaşımlarda bulunan kişilere de ‘dur’ diyen onlar… Sanalda yıkıcı faaliyetleri durduranlar da…

Temiz hava, Yeşil Türkiye bilinciyle fidan dikimlerine destek veren, her karış toprakta inanç kadar, ağaçlandırılan her karış toprakta nefes alma sevincine de imza atanlar… Onlar, Başsavcılar...

ERCAN’IN VURDUĞU DARBELER UNUTULMAZ!

Mersin’de koltuğa oturur oturmaz, titiz ve ısrarlı takipler sonucu, gözü dönmüş, eli kanlı uzantıların yeniden yapılanma çabalarını boşa çıkaran Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan’ın, sadece terörün başını ezmesi değil, Brezilya bağlantılı kokain trafiğini çökertmesi, Akdeniz ilçesindeki bir dolum tesisinde Cumhuriyet tarihinin en büyük akaryakıt kaçakçılığını yakalatması nasıl unutulur...

3 ÖNEMLİ İSİM, YARGIDA ÖNEMLİ NOKTALARDA

İşte, içlerindeki adalet aşkıyla görev yapan Başsavcılarını, yüce Adalet de unutmadı.

Kritik görev yürüten Cumhuriyet Başsavcıları Yüksel Kocaman, İrfan Fidan ve Mustafa Ercan'ın başarısı Yargıtay'a taşıdı.

Türkiye’nin üç büyük kentinde adliye koridorları, Türkiye’nin 3 önemli ismiyle aynı ‘gurur’u paylaştı...

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)