BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCumhuriyet savcısı kazada hayatını kaybetti----

Cumhuriyet savcısı kazada hayatını kaybetti

Cumhuriyet savcısı kazada hayatını kaybetti
07 Şubat 2016 - 15:59 www.finansgundem.com

Adana’da Cumhuriyet Savcısı İsmail Kaya, otoyolda kullandığı otomobile TIR’ın çarpması sonucu 2 arkadaşıyla birlikte hayatını kaybetti.

Kaza Seyhan ilçesi, Yenibaraj Mahallesi’nde meydana geldi. Cumhuriyet Savcısı İsmail Kaya’nın (48) kullandığı 01 SR 952 plakalı otomobil, Hastaneler Kavşağı’ndan saat 03.20 sıralarında Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyoluna girdi. Bu sırada Mersin istikametinden Ceyhan yönüne gitmekte olan Mustafa T. (51) yönetimindeki 33 NZJ 36 ön plakalı TIR, Savcı Kaya’nın kullandığı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil savrularak bariyerlere çarparak durabildi. Hurdaya dönen otomobildeki savcı İsmail Kaya ile yanındaki arkadaşları bir özel firmada uzman olarak çalışan Vedat Çörekli (36) ve esnaf Abdülkadir Azınç (55) yaralandı.
Kazadan sonra TIR sürücüsü ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 3 yaralının da hayatını kaybettiğini belirledi.
Savcı ve 2 arkadaşının cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Sürücü Mustafa T. ise gözaltına alındı. Sürücünün ifadesinde, Mersin’den Ceyhan istikametine giderken otoyol Hastaneler Kavşağı’ndan birden otomobilin soluna bakmadan otoyola çıktığını kendisinin de duramayıp çarptığını söylediği öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)