BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanlığı'nın 2021 yılı bütçesi kabul edildi----

Cumhurbaşkanlığı'nın 2021 yılı bütçesi kabul edildi

Cumhurbaşkanlığı'nın 2021 yılı bütçesi kabul edildi
15 Aralık 2020 - 22:45 www.finansgundem.com

TBMM Genel Kurulunda, Cumhurbaşkanlığı'nın 2021 yılı bütçesi kabul edildi

2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifinin 8. tur görüşmelerinde, Cumhurbaşkanlığı, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği, Diyanet İşleri Başkanlığı, Devlet Arşivleri Başkanlığı, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı, Strateji ve Bütçe Başkanlığı, İletişim Başkanlığı, Savunma Sanayi Başkanlığının bütçeleri kabul edildi.

Bütçeler üzerinde şahsı adına söz alan AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, binlerce projenin Ar-Ge çalışmalarının bir bir tamamlandığını belirtti. Akkal, "Aktif kullanımda olan İHA ve SİHA'larımız sadece sınırlarımız içindeki hainlerin inlerini yerle bir etmekle kalmamış; Suriye, Libya ve en son ise Dağlık Karabağ'ın Ermeni işgalinden kurtulma mücadelesinde Azerbaycan ordusunun kontrolünde göğsümüzü kabartmış ve Türk dünyasına büyük bir zafer armağan etmiştir." dedi.

TBMM Genel Kurulunda Cumhurbaşkanlığının 2021 yılı bütçesinin kabul edilmesinin ardından 2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin maddelerinin görüşmelerine geçildi.

Türkiye Sigorta'da üst düzey atama

YİK toplantısı sonrası açıklama

Cumhuriyetçilerden Biden'a ilk tebrik

Avrupa borsaları günü İngiltere hariç yükselişle kapadı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)