BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanlığı'ndan Mehmet Şimşek açıklaması----

Cumhurbaşkanlığı'ndan Mehmet Şimşek açıklaması

Cumhurbaşkanlığı'ndan Mehmet Şimşek açıklaması
29 Mayıs 2023 - 16:39 www.finansgundem.com

Yeni kabine ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Mehmet Bey, Kabine de olur olmaz, ama ekonomi politikalarımıza katkı vermeye devam edecek" dedi.

Recep Tayyip Erdoğan'ın kesin olmayan sonuçlara göre yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından gözler yeni kabineye çevrildi. En çok merak edilen başlıklardan biri de Mehmet Şimşek'in ekonomi yönetiminde yer alıp almayacağı.

Mehmet Şimşek'le ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın "Mehmet Şimşek Bey, kabine de olur olmaz, ama ekonomi politikalarımıza katkı vermeye devam edecek." dedi.

ERDOĞAN'I TEBRİK ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihi zaferinin ardından Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti.

Şimşek paylaşımında "Çeyrek asrı bulan siyasi yürüyüşünde halkımızın güçlü desteğiyle tekrar seçilen Cumhurbaşkanımız sn @RTErdogan'ı kutluyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza milletimize hizmet yolunda başarılar diliyorum. Yeni dönemin ülkemiz ve dünya için hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Mehmet Şimşek ismi yeniden gündemde

 

Erdoğan: Mehmet Şimşek bir ekiple hazırlık yapıyor

 

Mehmet Şimşek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim paylaşımını beğendi

 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ehvenişer30 Mayıs 2023 05:56

    ağa isterse dünya bankasından yönetici çeksin, bu hükümet zihniyetini ve israfını değiştirmedikçe ehlileştirmedikçe dü ze le me yiz. biz geri kalmış bir ülke değil, gelir dengesizliğine sahip bir ülkeyiz nokta.

  • Cevap30 Mayıs 2023 10:00

    Dediniz tamamen yanlış biz geri kalmış batıdan kopuk biatcı arap ideolojisine yıllardır esir olmuş kaliteli insan birikiminden yoksun teknik devlet olmanın özelliklerinden yoksun ekonomik olarak iyi yönetilemeyen ülkeyiz

  • Muhterem29 Mayıs 2023 22:17

    Doğru seçim olur gibi liyakata ilime bilime doğru yol alınabilir ortadogu arap dogmalarından kurtuluş ekonominin temel günümüz gerçeklerine şahıs ile dönülerek ülke refahı için bir şans olur