BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: İsveç ve Finlandiya somut adım atmalı----

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: İsveç ve Finlandiya somut adım atmalı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: İsveç ve Finlandiya somut adım atmalı
18 Haziran 2022 - 17:22 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, İsveç ve Finlandiya'nın güvenlik kaygısını somut adımlarla gidermesi gerektiğine dikkat çekerek, ''İsveç'te terör örgütü PKK gösterisi sürdükçe NATO üyeliği konusunda sürecin ilerleme ihtimali yok'' dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK elebaşının fotoğrafı ve örgüte ait bez parçalarının bazı binalara yansıtılmasına tepki gösterdi.

İbrahim Kalın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

''Cumhurbaşkanımız NATO Genel Sekreteriyle görüşme gerçekleştirdi. Biz de bu müzakere çerçevesinde yarın Dışişleri Bakan Yardımcımız Sayın Sedat Önal ile birlikte Brüksel'i ziyaret edeceğiz. İsveç ve Finlandiyalı mevkidaşlarımızla bir toplantı gerçekleştireceğiz. Özellikle Stockholm'de geçtiğimiz günlerde tekrar ortaya çıkan görüntüler var bildiğiniz gibi.

Aslında bu görüntüler de PKK terör örgütünün bu ülkede ne kadar konuşlandırıldığını ve ne kadar şımartıldığının en çarpıcı örneklerinden birini teşkil ediyor. Hala bu görüntülere bu meydan okumalara rağmen isveş hükümeti bunları sonlandırmak tamamen ortadan kaldırmak için adım atmayacaksa o zaman bu müzakerelerin tabi ki ilerleme imkan ve ihtimali yok. Kendileri bu yönde bir iyi niyetlerinin olduğunu adım atacağını ifade ediyorlar biz bu adımların neler oldğunu somut olarak görmek istiyoruz.''

Bakan Çavuşoğlu'ndan İsveç'teki terör propagandasına tepki

Bakan Çavuşoğlu'ndan İsveç ve Finlandiya açıklaması

İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı ile görüştü

NATO: Finlandiya ve İsveç PKK'yı terör örgütü olarak tanımladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)