BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanlığı görevden alma ve atama kararları Resmi Gazete'de----

Cumhurbaşkanlığı görevden alma ve atama kararları Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanlığı görevden alma ve atama kararları Resmi Gazete'de
05 Şubat 2022 - 06:01 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kamu kurumlarında görevden alma ve atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sosyal Güvenlik Kurumu, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Helal Akreditasyon Kurumu ve Ulaştırma Bakanlığı bünyesinde atama ve görevden alma kararlarını imzaladı. Kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Muhiddin Şahin görevden alındı. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Nadide Yiğiteli de görevden alınan isimlerden.

Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine Birdal Öztürk, Kilis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine ise Metin Kaplan atandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ise Hayrullah Ozan Çetiner getirildi. 

Helal Akreditasyon Kurumu Genel Sekreterliğine Mustafa Süleyman Beşli atandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında açık bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Araştırmaları Merkez Başkanlığına Selami Yazıcı, Denetim Hizmetleri Başkanlığı görevine de Süleyman Hacıcaferoğlu atandı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü bünyesinde 1. Hukuk Müşaviri Ferit Cumhur Dalkılıç ile 2. Bölge Müdürü Şehabeddin Gedikli ve 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay görevden alındı. 1. Hukuk Müşavirliğine Ercan Atasever atandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)