BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda 1915 Çanakkale Köprüsü tanıtılacak----

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda 1915 Çanakkale Köprüsü tanıtılacak

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda 1915 Çanakkale Köprüsü tanıtılacak
03 Nisan 2022 - 16:18 www.finansgundem.com

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, "Gelecek hafta yapılacak 57'nci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ile Türkiye'mizin büyük projesi olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçerek köprüyü bütün dünyaya tanıtmış olacağız" dedi.


Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen 9. UCI Manavgat Dağ Bisikleti Maratonu'na katılan TBF Başkanı Emin Müftüoğlu, Türkiye'de bisiklet sporunun gelişmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte sürekli çalıştıklarını söyledi.

"Bu seneki mottomuz doğa ve tarih"

Başkan Müftüoğlu, 10-17 Nisan tarihleri arasında 57'nci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun düzenleneceğini hatırlatarak, "Önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu var, 57'ncisi yapılacak. Ege ve Çanakkale'den geçecek. Bu seneki mottomuz 'Doğa ve Tarih'. Orman Genel Müdürlüğü ile Bodrum'da bir hatıra ormanı yaparak başlayacağız" dedi.

"1915 Çanakkale Köprüsü'nü dünyaya tanıtacağız"

TBF Başkanı Emin Müftüoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sonrasında da gelişen Türkiye'mizin büyük projesi olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçerek bu köprüyü de bütün dünyaya tanıtmış olacağız. Geçen hafta Çanakkale Valimizle beraber köprüyü bisikletle geçtik. Bisikletle geçince bu ülkede yaşayan herkesin Cumhurbaşkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan'a bir teşekkür etmesi gerekiyor böyle bir projeyi ülkemize kazandırdığı için. Onu gidip hissederek yaşamak gerekiyor."

 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde ücretli geçişler başladı

 

Çanakkale Köprüsü Türkiye’nin ihracatına hız katacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)