BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı'na hakaretten gözaltına alındı----

Cumhurbaşkanı'na hakaretten gözaltına alındı

Cumhurbaşkanı'na hakaretten gözaltına alındı
28 Mayıs 2015 - 01:52 www.finansgundem.com

MHP Uşak Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Seher Kayıhan, toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret iddiasıyla gözaltına alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Uşak'taki toplu açılış töreninin ardından Cumhurbaşkanlığına ait otobüsle belediyeyi ziyarete gittiği sırada MHP Uşak İl Başkanlığı binasında bulunan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Seher Kayıhan, otobüs parti binasının önünden geçerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "söz ve işaretle" hakaret ettiği iddiasıyla Cumhurbaşkanı korumalarınca gözaltına alındı.

Kayıhan, ifadesi alınmak üzere Uşak Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, MHP İl Başkanı Ali Kurt'un da aralarında bulunduğu bir grup partili emniyet binasına gitti. Güvenlik Şube Müdürlüğünde ifadesi alınan Kayıhan, serbest bırakıldı.  

Serbest bırakılan Seher Kayıhan ise kendisinden şikayetçi olan koruma polislerinden şikayetçi olduğunu belirterek, "Ben Cumhurbaşkanımızı ülkücü selamı ile selamladım. Hakaret etmedim. Polisteki ifademde de bunları söyledim" şeklinde konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)