BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP'li yöneticilere sert yanıt----

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP'li yöneticilere sert yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP'li yöneticilere sert yanıt
25 Şubat 2019 - 14:28 www.finansgundem.com

Yozgat mitinginde HDP'li yöneticilerin açıklamalarını eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Devletin belediyelere verdiği imkanları Kandil'e gönderecek olursanız hiç beklemeden kayyumları atarız. Ve sizlerle yola devam etmeyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle: 

Bugün yine bir başkasın, bir başka coşkulusun. Ama işimiz çok, çok gideceğimiz yerler var. Onun için inşallah hayırlısıyla şu seçimleri halledelim daha sonra teşekküre... Gönül yıkma kemlik etme bir ferde, bu dünyada senden kul incinmesin diyen gönül dostlarının diyarı Yozgat. Yiğitleri eksik olmayan Yozgat; Ahmet Efendi'nin yadigarı, Çapanoğlu'nun şehri sizleri gönülden selamlıyorum. 

Son 17 yılda Yozgat'a 12 katrilyon lira tutarında yatırım yaptık. Yükseköğrenim öğrencileri için yurt binaları açtık. İki yurt binası daha açacağız. 20 bin öğrencinin öğrenim gördüğü Bozok Üniversitesi'ni biz kazandırdık. 13'ü hastane 33 adet sağlık tesisini Yozgat'a kazandırdık. Millet Bahçesi'nin yapımına bu yıl başlıyoruz. 

YOZGAT - İSTANBUL 5 SAAT 15 DAKİKA SÜRECEK

Yozgat'ta TOKİ vasıtasıyla 6 bin 582 konutu hayata geçirdik. 28 ata yadigarı eserimizi restore ettik. Tarihi köprülerin restorasyonunu da bu yıl bitiriyoruz. İmar barışı ile Yozgat'ta 38 bin 711 kardeşimizin sorununu çözdük. Ulaşımda bölünmüş yol uzunluğunu 332 kilometre ilave ile 376 kilometreye çıkardık.

Ankara-Sivas yüksek hızlı tren hattını Kayseri'ye uzatacağız.  Ankara - Sivas Yüksek Hızlı Tren hattı ile Yozgat - Sivas 1 saate, Yozgat - İstanbul 5 saat 15 dakika sürecek. Bu hattın inşası da uzadı. Ama inşallah bu işin sonuna geliyoruz. Bu yüksek hızlı tren hattını Kayseri'ye uzatacağız. Yozgat Havalimanımızın inşaatı sürüyor, 2022 yılında hizmete sunmayı hedefliyoruz.

7 BİN 500 İLAVE İSTİHDAM

Bay Kemal; bak sana Yozgat'ın resmi rakamını veriyorum. 1,6 katrilyon lira tarımsal destek verdik Yozgatlı çiftçimize. Yozgat'ta bir Teknopark iki OSB kurduk. Havalimanımızın hemen yanındaki yeni OSB şehrimiz için yeni bir gelişme kapısı olacak.

Yozgat'ın pek çok ilçesinde termal su var. Turizm altyapısı giderek genişliyor. Sorgun, Sarıkaya, Saraykent'ten sonra Akdağmadeni'ni de termal turizm kapsamına alıyoruz. Yozgatlı iş insanlarımıza, girişimcilerimize toplamda 2,2 katrilyon yatırım teşviki verdik. Desteklerimizle 7 bin 500 ilave istihdam oluşturduk.

BU DÖNEMİN İLK MÜJDESİNİ VERİYORUM

Anlaşılan o ki AK Parti çatısını beğenmeyip kendilerine başka mecra arayanlar var. Bunlara hizmetin, yatırımın asıl kaynağının AK Parti olduğunu, bu kardeşiniz olduğunu gösterelim mi? İnşallah 31 Mart'tan sonra Yozgat için yepyeni bir dönemi başlatmaya hazır mıyız?

Buradan bu dönemin ilk müjdesini veriyorum. Yeni kurulacak askeri eğitim birliklerinden ilkinin Yozgat olacak. Ve adımını hemen atıyoruz.

HİÇ BEKLEMEDEN KAYYUMLARI ATARIZ

Kandil emrediyor, CHP bunları yerine getiriyor. “Kürdistan'da HDP'ye vereceğiz, batıda da AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz” diyor. Türkiye'de Kürdistan diye bölge ne zaman çıktı? 31 Mart'ta cevabı en güzel şekilde alacaksınız. Ülkemizi bölmeye çalışanlara yüz vermeyiz. Açtıkları çukurları onları gömdük mü? 

“Kayyum atanan yerleri geri alacağız” diyorlar Devletin belediyelere verdiği imkanları Kandil'e gönderecek olursanız hiç beklemeden kayyumları atarız. Ve sizlerle yola devam etmeyiz.

Zillet ittifakına destek verenlere karşı tavrımız açık. Millet oyu CHP'ye verecek, ama sonuçta burada PKK'nın, FETO'nun borusu ötecek. Milletimizin böyle bir felakete izin vermeyeceğine inanıyorum. Zillet ittifakı başından sonuna kadar bir ucu Kandil'de bir ucu Pensilvanya'da olan bir yapı olarak inşa edilmiştir.

ETİKETLER :