BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuveyt ziyareti----

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuveyt ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuveyt ziyareti
21 Nisan 2015 - 20:42 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için 27-28 Nisan 2015 tarihlerinde Kuveyt'e gidecek.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre Erdoğan, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın davetine icabetle dost ve kardeş Kuveyt'e resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Nisan Salı günü Kuveyt Emiri Şeyh Sabah ile görüşecek, Kuveytli üst düzey devlet yetkililerini kabul edecek. İkili ilişkilerin gözden geçirileceği görüşmelerde, Yemen ve  Suriye başta olmak üzere bölgesel gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulunulacak.

Görüşmelerde ticaret, müteahhitlik hizmetleri ve savunma sanayi alanlarındaki işbirliğinin geliştirilerek daha ileri seviyelere taşınması konusunda güncel ve potansiyel projeler de değerlendirilecek. Erdoğan'ın Kuveytli iş adamlarıyla bir araya gelmesi de bekleniyor. 

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, ziyaretin "iki ülke arasındaki tarihi ve güçlü kardeşlik bağlarının pekiştirilmesine, bölgesel konularda var olan eş güdümün güçlendirilmesine imkan sağlayacağı" değerlendirilmesi yapıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)