BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kadir Topbaş için taziye mesajı----

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kadir Topbaş için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kadir Topbaş için taziye mesajı
13 Şubat 2021 - 17:43 www.finansgundem.com

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın vefatının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kadir Bey'i, İstanbul'a ve ülkemize kattıklarını unutmayacağız" dedi

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş (76),tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Korona virüse yakalanan Topbaş'ın tedavisi bir süredir yoğun bakımda sürüyordu.

Kadir Topbaş'ın oğlu Mustafa Ömer Topbaş, 4 Aralık'ta sosyal medya hesabından, babasının sağlık durumuna ilişkin, "16 Kasım'dan beri Kovid tedavisi gören babamız Kadir Topbaş bu sabah yoğun bakıma alındı. Doktorlar önümüzdeki saatlerde şu an uygulanan basınçlı oksijen desteğinden pozitif bir ilerleme kaydedilemezse entübe etme durumunda kalabileceklerini söylüyorlar" demişti.

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Kadir Topbaş'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Kadir Bey'i, İstanbul'a ve ülkemize kattıklarını unutmayacağız.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Uzun yıllar siyasetin beyefendisi olarak anılan, üç dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaparak İstanbul’a büyük hizmetle eserler bırakan Kadir Topbaş’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun."

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Twitter'da yayınladığı taziye mesajında "İstanbul’umuza yıllarca hizmet eden, arkasında sayısız eser bırakan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş’ı kaybettik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın, Kovid-19 sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum..."

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ın vefatını teessürle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kovid-19 tedavisi nedeniyle bir süredir yoğun bakımda olan, 13 yıl boyunca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şehrimize önemli hizmetler sunan Kadir Topbaş'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Yakınlarına, sevenlerine ve İBB ailemize baş sağlığı dilerim."

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, "Kadir ağabeyimiz, eski İBB Başkanımız Kadir Topbaş Rahmet-i Rahman'a kavuştu. Cenab-ı Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, eski Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. İSO'dan yapılan yazılı açıklamada Bahçıvan, Topbaş hakkında, "Kıymetli çalışmalarla değerli eserler bıraktı, sanayimize yönelik çalışmalarda yanımızda oldu." ifadelerini kullanırken, "Her zaman zarif ve mütevazı duruşuyla tam bir İstanbul beyefendisi olarak hatırlayacağımız, İstanbulumuza yaptığı kıymetli çalışmalarla değerli eserler bırakmış olan eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Görev süresi boyunca sanayimize yönelik çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan sayın Topbaş’ı hep sitayişle hatırlayacağız. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Kadir Topbaş vefat etti