BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'da flaş açıklamalar----

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'da flaş açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'da flaş açıklamalar
09 Haziran 2018 - 17:07 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara mitinginde flaş açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Ankara'ya 55 bin kişilik yeni stadyum kazandıracağız. Mevcut 19 Mayıs Stadı'nın yerine bir stadı Ankara'ya kazandırıyoruz. Tüm sosyal ve sportif donatılarıyla bu stat başkente yakışır bir eser olacak. Yeni stadımız Ankaragücümüzün şampiyonluk karşılaşmalarına da evsahipliği yapacaktır" dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda konuşuyor. Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:  

"Son 16 yılda Ankara'ya 116 kat trilyon liralık yatırım yaptık. Bu iş çıraklık işi değil. Bay Kemal'i SGK'dan tanırız. Bunlara 5 koyun ver, kaybedip gelirler. Bunlardan bir şey olmaz. Son pişmanlık da fayda etmez. 

Eğitimde Ankara'da 15 bin adet yeni derslik yaptık. 10 bin 730 kişi kapasiteli yurt binalarını faaliyete aldık. Son 16 yılda 12 yeni üniversite kurarak Ankara'yı güçlendirdik. Laboratuvarları destekleyerek Ankara'yı bilim şehri haline getiriyoruz. Şehir hastaneleri Ankara'ya sağlıkta sınıf atlatacak. Ankara'da 95 bin konut projesini hayata geçirdik. 

Teröristlerle mücadeleyi yerli silahlarla yürütüyoruz. Son 16 yılda birçok yeniliği hayata geçirdik. Savunma sanayisinde Türkiye'yi küresel bir oyuncu haline getireceğiz. Kahramankazan'da dünyanın sayılı uzay ve havacılık bölgelerinden biri olacak tesisinin ihalesi yapılacak. Artık kendi uydularımızı kendimiz yapıyoruz. 

Ankara'ya 55 bin kişilik yeni stadyum kazandıracağız. Mevcut 19 Mayıs Stadı'nın yerine bir stadı Ankara'ya kazandırıyoruz. Tüm sosyal ve sportif donatılarıyla bu stat başkente yakışır bir eser olacak. Yeni stadımız Ankaragücümüzün şampiyonluk karşılaşmalarına da evsahipliği yapacaktır. 

Ankara'ya farklı bir millet bahçesi yapıyoruz. Dev bir alanda millet bahçesini oluşturuyoruz. Artık yeşil Ankara olacak. Tesisler kalacak, gereksiz olanlar kaldırılacak. Çok büyük ve orijinal bir eser olacak. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)