BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenskiy ve Putin ile görüşecek----

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenskiy ve Putin ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenskiy ve Putin ile görüşecek
01 Nisan 2022 - 13:02 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu "Cumhurbaşkanı Erdoğan Zelenskiy'den sonra Putin ile de telefonda görüşecek, ateşkes ve liderler görüşmesi için çabamız sürecek" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kolombiya Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Marta Lucia Ramirez ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Çavuşoğlu konuşmasında, "Cumhurbaşkanı Erdoğan Zelenskiy'den sonra Putin ile de telefonda görüşecek, ateşkes ve liderler görüşmesi için çabamız sürecek" dedi.

Kremlin de görüşmeyi resmi açıklama ile doğrulayarak "Devlet Başkanı Putin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ilerleyen saatlerde telefonla görüşecek" dedi.

"En çok zorlandığımız yer Mariupul'du"

Türk vatandaşlarının Ukrayna'dan tahliyesine ilişkin olarak Çavuşoğlu "En az ateşkes ve kalıcı barış kadar insani konular için de çaba sarf ettik. En çok zorlandığımız yer Mariupul'du. Dünkü sessizliği olumlu karşılıyoruz. Bu sessizlikten sonra vatandaşlarımızın çıkması daha kolay oldu. Şu anda Ukrayna'da 87 vatandaşımız var. Refakatçileriyle birlikte 190 vatandaş var" dedi.

Çavuşoğlu ayrıca, "Ukrayna'daki savaşın etkileri sadece bölgemizle sınırlı değil; Kolombiya ekonomisini de etkiliyor, dünyada enerji arz güvenliğini de etkiliyor" ifadelerini kullandı.

Eski Avcılar belediye başkanına sahtecilikten gözaltı

 

Zelenskiy: Türkiye'ye minnettarım

 

Ukrayna Rusya’daki petrol rafinerisini vurdu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)