BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan YKS'ye girecek gençlere başarı diledi----

Cumhurbaşkanı Erdoğan YKS'ye girecek gençlere başarı diledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan YKS'ye girecek gençlere başarı diledi
26 Haziran 2021 - 01:11 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün ve yarın üç oturumda gerçekleşecek YKS öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sınava girecek öğrencilere başarılar diledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YKS'ye girecek öğrenciler için yaptığı paylaşımda, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti hep yanınızda olacak" ifadesini kullandı. 

Erdoğan, "Sevgili genç kardeşlerim, YKS 2021'in, hayalini kurduğunuz geleceğe atılan güzel bir adım olmasını temenni ediyor, sınavda hepinize başarılar diliyorum. Şunu bilmenizi isterim; sonuç ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti hep yanınızda olacak. Rabbim zihin açıklığı versin." ifadelerini kullandı.

OKTAY'DAN BAŞARI DİLEKLERİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili Gençler, yarın (bugün) üniversite eğitiminiz için kendi kendinizle yarışacaksınız. Ve eminim, kendinizi aşacaksınız. Sonucun gönlünüzce olmasını diliyorum. Allah hepinize zihin açıklığı versin." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)