BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan korona virüse yakalandı----

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan korona virüse yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan korona virüse yakalandı
05 Şubat 2022 - 15:27 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada eşi Emine Erdoğan ve kendisinin korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız KOVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omikron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz.

Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz.

Emine Erdoğan da açıklamasında, "Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.


GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sosyal medyadan geçmiş olsun mesajları atıldı. İşte o mesajlardan bazıları...

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Dualarımız sizlerle efendim.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Rabbim tez zamanda şifa versin, sizi başımızdan eksik etmesin sayın Cumhurbaşkanım. Allah’ın izniyle birçok virüsü alt ettiğiniz gibi bu virüsü de birkaç güne alt edeceksiniz. Bu milletin bu ümmetin duaları sizinle…

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sn Cumhurbaşkanımıza ve Değerli Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şifa dileklerimiz ve dualarımızla…

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve kıymetli hanımefendi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabbimden şifalar niyaz ediyorum.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Kıymetli Eşleri Emine Erdoğan Hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabbimden acil şifalar diliyorum. Dualarımız sizlerle.

Dışişleri Bakan Yardımcı Yavuz Selim Kıran: Geçmiş olsun Sn. Cumhurbaşkanım. Milletimizin ve mazlumların duası sizlerle.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’ye eşimle birlikte geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Rabbimden şifa diliyoruz. Dualarımız sizinle.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Korona virüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve değerli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifa diliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Korona virüs testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun temennilerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Sayın Cumhurbaşkanım, Rabbim,Şâfî ismi şerifi ile size şifa versin, Rabbim,her türlü hastalıktan ve kötülükten sizi korusun, Rabbim,merhamet,muhafaza ve şifa elini üzerinizden hiç çekmesin...Âmîn. Aziz Türk milletinin ve bilumum mazlumların duası sizinledir.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Geçmiş olsun Sayın Cumhurbaşkanım. Milletimizin ve tüm mazlumların duası sizinle. Rabbim size, kıymetli eşinize ve tüm hastalarımıza şifa versin.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop: Kovid-19 testi pozitif çıkan Sayın Cumhurbaşkanımızı aradım. Kendilerine ve eşi Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Cenab-ı Hak'tan kendilerine ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Sayın Cumhurbaşkanım çok geçmiş olsun. Dualarımız sizinle. Size ve kıymetli eşinize Rabbimden acil şifalar diliyorum.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Sayın Cumhurbaşkanı ve muhterem eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cenab-ı Allah'ın şifalar vermesini temenni ediyorum.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Korona virüs test sonucu pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.

Saadet Partisi Genel başkanı Temel Karamollaoğlu: Korona virüs testleri pozitif çıkan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sn. Emine Erdoğan'’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: Korona virüs test sonucu pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye acil şifalar dilerim. Tüm toplum olarak, korunma tedbirlerine lütfen uyalım.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım : Saygı değer Cumhurbaşkanımıza ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kendisi Zonguldak'a gelmek istiyordu ancak bu sebeple gelemedi. Bize görev verdi. Biz de burada sahil yolu tüneller ve 84 tesisin açılışını yaptık. KOVİD olunca karantina var. Cumhurbaşkanı bundan muaf değil. Geçmiş olsun diyoruz. İnşallah kısa sürede bu virüs belası da hayatımızdan defolup gider.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy: Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve eşi Sayın Emine Erdoğan’ın KOVID-19 testlerinin pozitif çıkmasını eşim Olena ile üzüntüyle öğrendik. Arkadaşlarımız Tayyip bey ve Emine Hanıma geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Zelenskiy'e teşekkür ederek, Twitter hesabından şu mesajı paylaşt: "Kıymetli dostum, bu güzel mesajınız için şahsım ve eşim adına en kalbî teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere, ailenize ve Ukrayna halkına selamlarımı iletiyorum."

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Omikron varyantının hızla yayıldığı bu dönemde, hafif belirtiler üzerine Sn. Cumhurbaşkanımız ve değerli eşleri Emine Erdoğan için yapılan Kovid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Faiz Sucuoğlu: Zatıalinizin ve kıymetli eşiniz Emine Erdoğan Hanımefendinin Covid-19 test sonuçlarınızın pozitif çıkmış olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Üç yıldır hayatımızın akışını durağanlaştıran bu hastalığı hafif belirtilerle geçiriyor olmanız tek teselli olmakla birlikte Zatıalinize ve kıymetli hanımefendiye acil şifalar ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en içten dualarımı gönderiyorum. En derin sevgi ve saygılarımla

Erdoğan'dan Dünya Kanser Günü paylaşımı

 

Erdoğan'dan Dünya Kanser Günü paylaşımı