BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan zincir marketlere indirim mesajı----

Erdoğan'dan zincir marketlere indirim mesajı

Erdoğan'dan zincir marketlere indirim mesajı
13 Ağustos 2022 - 18:16 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çorum Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada zincir marketlerin fiyatlarını düzelteceğine, 6'lı masa, kırmızı et fiyatları ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun YSK açıklamasına değindi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum'da yapımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı  Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

"Çorum bugün yine destan yazıyor, tarih yazıyor. Dosta güven aşılıyor. Coşkunuz sevdanız aşkınız için her birinize teşekkür ediyorum. Bu kardeşinizi bağrınıza bastığınız için, bize inandığınız ve güvendiğimiz için size şükranlarımı sunuyorum.

Yine birileri çıkacak şu sevdaya çamur atmaya çalışşacak. Kapalı otel salonlarını dahi dolduramayanlar, meydanlardan sokaklara taşan şu sevgi selini hafife alacaklar. Varsın onlar bizim nasıl bri millet aşkı, nasıl bir memleket sevdası içinde odluğumuzu anlayamasınlar. Onlar bizim bu yola başımızı, yüreğimizi koyduğumuzu idrak edemesinler. Biz gözü olup göremeyen, dili olup göremeyen kalbi nasır tutmuş gafillere rağmen muhabbetimizi güçlendireceğiz.

Millete hizmetten nasibi olmayanlara inat 81 vilayetimizin tamamına eserlerimizle mührümüzü vurmaya sürdüreceğiz.

Bugün Çorum'a gelirken yine elimiz boş gelmedik. 78 kalem eser ve hizmetin resmi açılışını bugün yapıyoruz. Eğtimde Çorum merkezde yapımı tamamlanan okulalrı, sağlıkta aile sağlık merkezleri ile kültürde Osmancık İlçe Halk Kütüphanesi'ni Çorum'un emrine veriyoruz. Daha önceki Çorum ziyaretimizde şehrimize modern bir stadyum kazandırmanın sözünü vermiştik.

"Çorum'a modern bir stadyum sözü vermiştik, sözümüzü tuttuk"

15 bin kapasiteli Çorum Şehir Stadyumu'nu tamamlayarak Çorumspor'un ve sporcu gençlerimizin kullanımına açtık. Çorum şu an ikinci ligde. Çorum'a ikinci lig yakışmaz. Stadyumun şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Diğer spor yatırımlarının da hayırlı olmasını diliyorum.

Kızılırmak Osmancık geçişini bitirdik. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nün hizmet binalarını, altyapı ve çevre düzenleme işlerini bugün sizlerin istifadesine sunuyoruz. Biz buyuz. Bizde laf yok iş var. Şimdi geliyorum belediyemizin ve özel idari işlerimizin açılışına.

Çorum Belediyesi'nin tamamladığı Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'ni, olimpik yüzme havuzlarını resmen hizmete alıyoruz. Tüm bu eserleri şehrimize kazandıran bakanlıklarımızı, Çorum Belediyesi'ni tebrik ediyorum.

"6'lı masa menüsü diyorlar"

Orada bir pankart görüyorum. 6'lı masa menüsü diyorlar. Herhalde siz bu menüyü görmüşsünüz. Ne var bu menüde; yalan çorbası, koltuk kebabı, Kandil dolması var. Başka Selo kahvaltısı, başka Washington portakalı var. Ye yiyebildiğin kadar.

"Türkiye'ye hizmet davamızdan asla geri adım atmadık"

Yiğidin harman olduğu yer Çorum. Bugün de aynı kararlılıkla yolumuzda yürüyoruz. Aradan geçen yıllarda zorluklarla karşılaşsak da Türkiye'ye hizmet davamızda asla geri adım atmadık. Milletimiz ve ülkemiz için hayal kurmaktan vazgeçmedik. Hep daha iyiye ulaşmanın mücadelesini verdik. Yol, çevre ve konut projeleri ile şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırırken, gece gündüz demeden gayret gösterdik.

Ülkemizin her karış toprağında mühjrümüz var. Birileri masa kurup sabah akşam iftira üretirken, biz eser ve hizmet üretiyoruz. Birileri sahte gündemlerle ömür tüketirken biz Türkiye'yi dünyanın ilk 10 ekonomisi yapmak için uğarışıyoruz. Yeri geliyor Ukrayna yeri geliyor Rusya'dayız. Niye? Çünkü biz Türkiye'yiz.

"Teröristlerin tepelerine tepelerine biniyoruz"

Teröristlerin tepelerine tepelerine biniyoruz. Bunu da başkalarının emanet silahları ile değil yerli ve milli imkanlarla elde ettiğimiz helikopter ve SİHA'lar'la yapıyoruz.

Dördüncü sondaj gemimiz Abdülhamid Han'ı Mavi Vatan'a yolculuk ettik. Kendisinden müjdeli haberler bekliyoruz. Karadeniz'deki 540 milyar metreküplük doğalgaz keşfi gibi Abdülhamid Han'ın da milletimize güzel haberler vereceğine inanıyoruz. Enerjide de Türkiye'yi çok farklı bir konuma taşıyacağız.

Karadeniz'de keşfettiğimiz doğalgazı çıkarttığımızda bu ülke çok daha güçlü olacak. Avrupalılar 'kışı nasıl geçireceğiz' diye kara kara düşünürken biz şimdiden enerji arz güvenliğimizi garantiye alacak stratejik çalışmalar yürütüyoruz.

''Zincir marketler de kendilerine çekidüzen verecekler''

Koyun kuzu da yüzde 25 indirim yaptık. Pazartesiden itibaren büyükbaşta da yüzde 30-35 indirime gidiyoruz. Tarım Kredi Kooperatiflerinden alışverişinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Piyasaları böylece daha da rahatlatacağız. Zincir marketleri de kendilerine çekidüzen verecekler.

Kılıçdaroğlu'na tepki

Türkiye'nin çıkarlarını gözetmekten başka derdimiz yok. CHP'li belediyelerdeki hırsızlık ahlaksızlık vakalar almış başını gidiyor. Zaten Bay Kemal, Baykal'ı kasetle devirerek gelmedi mi?

Bay Kemal unutma bu terör örgütlerinden sana yar olmaz. Polisimize el kaldıranların yanında olanlardan bir şey olmaz.

"Sungurlu  OSB'DE barut, fişek, kapsül üretim tesisi kuruyoruz"

Sungurlu OSB'de 6 milyarlık yatırımla barut, fişek, kapsül üretim tesisi kuruyoruz. 3 fabrikadan oluşan tesisin ilk etabı 2023 Mayıs ayında hizmete alınacak."

Erdoğan'dan AK Parti kurucularına mektup

Erdoğan, Ayazma Camii'ni ibadete açtı

Erdoğan, Soylu ve beraberindeki heyeti kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Erdoğan: Büyükbaş hayvanlarda yüzde 30-35 indirimle satışa başlayacağız