BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgütünün son çırpınışları----

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgütünün son çırpınışları

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgütünün son çırpınışları
22 Nisan 2022 - 14:25 www.finansgundem.com

Pençe-Kilit operasyonuna ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda terör örgütünün can çekişmesi anlamına gelen bir hareket. Terör örgütünün son çırpınışları... Etkisiz hale getirilenlerin sayısı 45'i buldu." dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hz. Ali Camii'nde cuma namazını kıldıktan sonra, çıkışta gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle;

Kuzey Irak'taki Pençe Harekatı şu anda terör örgütünün can çekişmesi anlamına gelen bir harekat. Terör örgütü de şu anda artık son çırpınışları olarak özellikle Kandil'den de gelen talimatla yakın yıkın gibi bu tür talimatı yerine getirmenin gayreti içerisindeler. Şuan itibarıyla biliyorsunuz Pençe harekatında etkisiz hale getirilenlerin sayısı 45'i buldu. Malesef bir şehidimiz daha var. Şehitlerimizin sayısı 3 oldu. Fakat tüm mağaralara inlere girmeye devam ediliyor.

Bütün teknolojik imkanlarla füzelerimiz, kasırgalarımız bunlarla beraber harekat devam ediyor. Bu tabi sonuna kadar temizlik harekatı bitene kadar bu iş devam edecek. Durmadan usanmadan terörle mücadelemizi sürdüreceğiz.

"İstanbul'daki süreci liderler seviyesinde devam ettirmeyi planlıyoruz"

Sonuçlar olumlu, fakat tabi tam istediğimiz gibi değil fakat daha iyi olacak, ümitsiz değiliz. Bugün kendileriyle arkadaşlarımız irtibat kuracaklar. Sayın Putin ve Zelenskiy ilede bugün yarın tekrar bir görüşme yapmayı planladık. Bu görüşmeyle de birlikte İstanbul'daki süreci liderler seviyesinde devam ettirmeyi planlıyoruz. Temenni ederim ki bu davetimize icabet ederlerse üst düzeydeki buluşmayı da inşallah İstanbulumuzda gerçekleştiririz.

"Komandolarımız çok büyük başarılar elde ettiler ediyorlar"

Operasyonda şu anda Mehmetçiğimiz, komandolarımız çok büyük başarılar elde ettiler ediyorlar. Tabi bu inlerde mağaralarda yani bir çok mühimmat ele geçirildi. Bu mühimmatla birlikte bunların temizliği devam ediyor. Kolay iş değil mağaralara inlere giriyorsunuz. Çok daha hassas dikkatli olmanız gerekiyor. Oralarda bir kayba girmeden en az kayıpla inşallah bu mağaraların temizliği gerçekleşmesi gerekiyor. Bu konuda da gerek komuta kademesi gerekse oradaki komandolarımız hassas bir şekilde bu temizlik operasyonunu, temizlik harekatını devam ettiriyorlar. Taviz vermeden en az hasarla inşallah bu işi bitirmenin gayreti içerisindeyiz. Biraz süre alacak ancak neticesi milletimiz, devletimiz, vatanımız için hayırlı olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sağlık çalışanlarına hitap etti

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyanın takdirini kazandık

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ülke sporuna dair önemli açıklamalar