BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCumhurbaşkanı Erdoğan milli maçı izledi----

Cumhurbaşkanı Erdoğan milli maçı izledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan milli maçı izledi
26 Mart 2019 - 00:38 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, millilerin Eskişehir'de Moldova'yı 4-0 mağlup ettiği karşılaşmayı izledi. Erdoğan, karşılaşma sonrası soyunma odasına giderek futbolcuları kutladı, "İnşallah hep böyle devam eder" dedi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde Moldova ile yaptığı ve 4-0 kazandığı maçı izledi.

Karşılaşmanın devre arasında Yeni Eskişehir Stadı'na gelen Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Hüsnü Güreli eşlik etti.

Bir çocukla öz çekim yapan ve forma imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın ardından soyunma odasına giderek Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcuları tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ile TFF Başkanı Güreli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a forma hediye etti.

Stadyumdan ayrılırken maça ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, şunları söyledi:

"Güzel bir galibiyet. Tabii Şenol Hocamızın iki de iki tahmini şu anda tutmuş vaziyette. Takımın gol yemeden gol atması, o da tabii önemli bir gidiş. Şu anda 6 gol atmış vaziyette. Bugün daha da farklı olabilirdi. İyi bir fikstür var ortada. Bu akşam Fransa-İzlanda maçı da var. Önemli bir maç. Temennimiz, arzumuz inşallah bu gidiş böyle kararlı bir şekilde devam eder. Takımımız maşallah iyi. Ben ikinci yarıya yetişebildim.

İkinci yarıda da gerek fiziki bakımdan gerekse de kendi arasındaki organizasyon bakımından başarılı bir takımımız var. Allah nazardan saklasın."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Futbol Takımı'na tebrik

Karşılaşmanın devre arasında Yeni Eskişehir Stadı'na gelen Erdoğan, maçın ardından soyunma odasına indi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcular ve teknik ekibi tebrik etti.

Takıma hitabında, Ağrı ve Muş mitingleri nedeniyle maçın ilk yarısına yetişemediğini beliren Erdoğan, şunları söyledi:

"İyi bir başlangıç var. Hocamızın tespiti şu anda aynen devam ediyor. İkide iki oldu. Averaj da fena değil. İyisiniz, Allah nazardan saklasın. Hepinizi tebrik ediyorum."

Maçın bitiş düdüğünün ardından tribündeki seyirciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

Erdoğan, vatandaşlardan gelen talep üzerine milli takımın forma ve atkılarını imzaladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)