BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Mektubun içeriğini ben açıklayamam----

Erdoğan: Mektubun içeriğini ben açıklayamam

Erdoğan: Mektubun içeriğini ben açıklayamam
17 Ocak 2020 - 15:10 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İmamoğlu'nun Kanal İstanbul Projesi hakkında kendine verdiği mektupta ne yazdığına dair sorulan sorulara yönelik açıklamalarda bulundu. Erdoğan mektupta yazılanların gizli olduğunu açıklamanın doğru olmadığını vurguladı.

Erdoğan, İstanbul’da Hz. Ali Camii’nde kıldığı cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisine ilettiği mektupla ilgili, "Kişiye özel bir mektupsa açıklamam doğru olmaz. Kanal İstanbul konusu bu şahsın konusu değil" dedi.

Erdoğan, "Kanal İstanbul konusu bu şahsın (İmamoğlu) konusu değil" dedi ve ekledi: "Kanal İstanbul'da kararlıyız."

İstanbul'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul projesini hayata geçirmek konusunda kararlı olduklarını vurguladı.

Kanal İstanbul'la ilgili İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisine ilettiği mektupla ilgili soruya yanıt veren Erdoğan, "Kişiye özel bir mektupsa açıklamam doğru olmaz" dedi.

Erdoğan, "Bu mektup gizli bir mektup. Mektubun içeriğinde sizin anlattıklarınızdan daha farklı şeyler var. Bunları benim açıklamama gerek yok. Kendisi açıklarsa daha isabetli olur" diye konuştu.

"Kanal İstanbul konusu bu şahsın (Ekrem İmamoğlu) konusu değil" diyen Erdoğan, CHP'lilerin Kanal İstanbul güzergahından arazi, arsa aldığı iddiasıyla ilgili olaraksa, "Parası olan alırsa alır, çok da beni ilgilendirmiyor" ifadesini kullandı.

'Hafter güvenilir bir adam değil'

Erdoğan, Libya Ulusal Ordusu'nun başındaki General Halife Hafter'in güvenilir bir adam olmadığını, Trablus’u dün bombalamaya devam ettiğini belirtti.

Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki saldırıda üç askerin hayatını kaybettiğini anımsatan Erdoğan, "Bunu biz karşılıksız bırakamayız. Bunun bedelini ödeteceğiz" diye konuştu.

'Öksüz Fizanda'da olsa gereğini yaparız'

Erdoğan, firari Adil Öksüz’le ilgili, "Yakalandığı anda Fizan'da da olsa alır gelir gereğini yaparız" dedi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bu icatta siz yapin17 Ocak 2020 20:17

    Ona buna şuna herşeye karşı çıkan bu insanlar bugüne kadar ne yaptı, Yapın kardeşim herşeyin yenisini güzelini yapın insanların güzel vakit geçirebileceği sandallarla gezilebilir kanallar yapın eski köye yeni adet getirin

  • şahıs17 Ocak 2020 15:32

    birinin adını telaffuz etmekten neden çekinir diğeri?