BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan 'Halepçe' için mesaj yayınladı----

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Halepçe' için mesaj yayınladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Halepçe' için mesaj yayınladı
17 Mart 2019 - 00:45 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnsanlık tarihine kara bir leke olarak geçen Halepçe katliamında hayatlarını kaybeden Kürt kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." mesajı paylaştı.

Erdoğan, Twitter'da, Irak'ın Halepçe kentinde gerçekleştirilen  kimyasal saldırının 31. yıl dönümü nedeniyle paylaştığı mesajında, "31 yıl önce  Halepçe'de binlerce sivilin kimyasal saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin  vicdanlarda açtığı yara bugün de tazeliğini korumaktadır. İnsanlık tarihine kara  bir leke olarak geçen Halepçe katliamında hayatlarını kaybeden Kürt  kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Recep Tayyip Erdoğan @RT_Erdogan

31 yıl önce Halepçe'de binlerce sivilin kimyasal saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin vicdanlarda açtığı yara bugün de tazeliğini korumaktadır.

İnsanlık tarihine kara bir leke olarak geçen Halepçe katliamında hayatlarını kaybeden Kürt kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)