BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan Hacı Bektaş Veli'yi anma programına katıldı----

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hacı Bektaş Veli'yi anma programına katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hacı Bektaş Veli'yi anma programına katıldı
13 Ağustos 2022 - 21:18 www.finansgundem.com

Nevşehir'de Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen Hacı Bektaş Veli'yi anma programında katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Hoca Ahmet Yesevi, Hacı Bektaş Veli, Lokman Perande, Ahi Evran, Mevlana, Seyid Mahmud Hayrani gibi hak dostu önderlerimizin bize bıraktığı mirasa ne kadar sıkı sarılırsak geleceğimize o derece güvenle bakabiliriz.

Milletimiz en sıkıntılı dönemlerinde dahi her bir kapının imanla, tövbey, tevazu, edeple başlayan makamlarını hayatlarında yaşatarak aşmayı başarmış, maddi ve manevi kurtuluşa ermiştir. Moğol istilasından Çanakkale savaşına, milli mücadeleden son 40 yıla damgasını vuran terörle mücadeleye kadar maruz kaldığımız tüm saldırıları bu inanç ve azimle geride bıraktığımıza inanıyorum.

Hacı Bektaş Veli başta olmak üzere bu toprakları imanları ile yoğurarak Anadolu'yu vatanımız haline getiren tüm gönül sultanlarını rahmetle anıyorum.

Hak dostlarının bize bıraktığı mirasa ne kadar sıkı sarılırsak geleceğe omkadar güvenle bakabiliriz. Maruz kaldığımız tüm hayati sınamaları inançla aştık.

Bayrak gösterdiğimizi her yerde farkımızı ortaya koyuyor, gönüller kazanıyor, kalıcı izler bırakıyoruz. Hazereti Hünkarı gelin canlar bir olalım çağrısını tüm insanlıkla paylaştık.

Etap etap süren çalışmaların tamamlanmasının ardından bu külliye tümüyle hizmete girmiştir. Bu kapı yeniden gönülleri aydınlatmaya devam etmiştir.

Geçtiğimiz günlerde Muharrem orucu sebebiyle canlar ile bir araya gelip Kerbela şehitlerizi yad ettik. Ülkemizdeki 1585 cemevinin tamamı ziyaret edilerek talepleri belirlendi. Tüm cemevlerinin talepleri için iki bakanlık çalışıyor.

Anadolu'daki varlığımızı hazmedemeyenlerin ayrılık tohumları ekerek vatanımız parçalama niyetleri bugün de vardır. Birliğimizi beraberliğimiz güçlendirme yönünde attığıız adımlara tahammül edemeyenlerin sufleyi nerden aldıklarını gayet iyi biliyoruz.

Pek çok oyunun ve provokasyonun örneklerini her gün takip ediyoruz. Birliğimiz daha sıkı sahip çıkarak bu oyunu hep birlikte bozacağız.

Bu kapı sevgi barış kardeşlik kapısıdır diyerek bir araya gelen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Erdoğan'dan zincir marketlere indirim mesajı

Erdoğan'dan AK Parti kurucularına mektup

Erdoğan'dan Cemevi ziyareti

Kartal Cemevi Başkanı saldırıya uğradı