BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCuma namazına göre maç saati! ----

Cuma namazına göre maç saati!

Cuma namazına göre maç saati!
30 Ekim 2015 - 13:59 www.finansgundem.com

Spor Toto İkinci Lig'de Ankaragücü yönetimi, maç saatinin cuma namazına denk gelmesinden ötürü itirazda bulundu

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle lig maçlarının hafta içinde oynanması ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun da (TFF) Cuma gününde oynanacağını açıkladığı bazı maçların başlama saati cuma namazı saatine denk geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Ankaragücü - Kartal karşılaşmasının da saat 13.30 başlamasına karar vermesinin ardından Ankaragücü yönetimi saatin değiştirilmesi için, TFF'ye başvuruda bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan Ankaragücü Basın sözcüsü Tuna Yılmaz bu konuda Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner’in "büyük bir çaba" harcadığını belirterek, "Başkanımız maç saatini öğrenince hemen girişimlere başladı. Öncelikle Kartalspor ile görüşmelerimizde olumlu netice aldık. Daha sonra başkanımız TFF ile görüşmeler yaparak maçın başlama saatinin 15.00 olması için gerekli izinleri aldı. Taraftarlarımızın ibadetlerini rahat yapabilmeleri adına önemli bir girişim oldu. Cuma Namazı sonrası taraftarlarımız daha rahat bir şekilde maça yetişecekler" dedi.

Öte yandan taraftarların konu hakkında bilgi edinmesi adına sarı lacivertli kulüp resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı: "Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 9. hafta müsabakasında 30 Ekim Cuma günü evimizde oynayacağımız Kartalspor karşılaşmasının daha önce 13.30 olarak belirlenen maç saati Cuma Namazı saatine denk gelmesi sebebiyle yönetimimiz tarafından Kartalspor yönetimi ile yapılan görüşmeler neticesinde Kartalspor’la mutabakat sağlanarak Türkiye Futbol Federasyonu’ndan da gerekli izin alınarak aynı gün saat 15.00 olarak değiştirilmesi sağlanmıştır." 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)