BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇukurova Belediyesi’nde silahlı saldırı! 2 ölü, 1 yaralı...----

Çukurova Belediyesi’nde silahlı saldırı! 2 ölü, 1 yaralı...

Çukurova Belediyesi’nde silahlı saldırı! 2 ölü, 1 yaralı...
07 Aralık 2018 - 16:29 www.finansgundem.com

Adana’nın merkez Çukurova ilçe Belediyesi’ne silahla giren bir kişi, rastgele ateş açtı. Saldırıda Zabıta Müdürü Cengiz Aydoğdu ve Zabıta komiseri Habil Akmaz'ı öldürülürken. zabıta memuru Kemal Özdemir de yaralandı.

Adana'da merkez Çukurova Belediyesi'ni silahla basan zabıta amiri, zabıta müdürü Cengiz Aydoğdu ile Zabıta Komiseri Habil Akmaz'ı öldürdü.

Olaydan sonra başına silah dayayan saldırgan polis tarafından ikna edilerek gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BELEDİYE BAŞKANI’NDAN İLK AÇIKLAMA

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin saldırı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Çok üzgünüm onu belirtiyim kabul edilebilir bir olay değil insanlar bir toplumsal cinnet mi yaşıyor anlayabilmiş değilim. Olayı duyunca hemen geldik ama saldırganı ve yaralıları götürmüşlerdi. Bir zabıta memuru zabıta müdürünün odasına giriyor ve zabıta müdürünü öldürüyor ardından Habil isminde Zabıta komiseri vardı  onu da öldürüyor. Bir de Kemal Özdemir ismindeki bir başka zabıta memurunu yaralıyor. Biz de olayın şaşkınlığını yaşıyoruz. Saldırganın eski çalışan olduğu doğru değil şu anda Mevcut belediye memuru, kendisi de zabıta memuru. Yapı kontrol de görevli.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)