BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBanka & Kredi KartlarıCrystal'le TOG Bazar’da indirimli alışveriş----

Crystal'le TOG Bazar’da indirimli alışveriş

Crystal'le TOG Bazar’da indirimli alışveriş
21 Mayıs 2013 - 13:01 www.finansgundem.com

Yapı Kredi’nin kartı Crystal ana sponsorluğunda Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın (TOG) geleneksel etkinliği “TOG Bazar” 28 Mayıs’ta gerçekleşiyor

Crystal ana sponsorluğunda, TOG’un 28 Mayıs’ta Esma Sultan Yalısı’nda 7’ncisini gerçekleştireceği etkinlikte, tüm Yapı Kredi kredi kartı sahipleri, kampanyaya dahil World Üye İşyerleri’ndeki stantlardan yapacakları alışverişlerde yüzde 20 indirim fırsatı yakalayacak.
Ayrıca TOG Bazar katılımcıları, tüm gün sürecek alışveriş festivalinde, yorgunluklarını meydandaki Crystal Cafe ve Crystal Lounge’da atacak. Crystal Cafe’de satışını TOG’un yapacağı birbirinden lezzetli ürünler ve zengin ikramların geliri yine vakfın yararına kullanılacak.
Cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılacağı  etkinlikte, 7 ünlü erkeğin  7 farklı tasarımcıyla tasarladığı t-shirtler de satılacak.  TOG Bazar'dan elde edilen gelir, eğitim, sağlık, çevre, insan hakları, kadınların desteklenmesi gibi pek çok farklı alanda Toplum Gönüllüsü Gençler tarafından uygulanmakta olan sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak. 
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)