BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Cristiano Ronaldo'nun tecavüz davasında mahkemeden flaş karar!----

Cristiano Ronaldo'nun tecavüz davasında mahkemeden flaş karar!

 Cristiano Ronaldo'nun tecavüz davasında mahkemeden flaş karar!
12 Haziran 2022 - 13:42 www.finansgundem.com

Portekizli futbolcu ve Kathryn Mayorga isimli model arasında 2009'dan beri süren mahkeme süreci sona erdi

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun 25 yaşındayken Kathryn Mayorga isimli bir modele tecavüz ettiği öne sürülmüş ve olay yargıya taşınmıştı.ABD'nin Las Vegas kentinde görülen son davada hakim, dikkat çeken bir karara imza attı.

Gizlilik anlaşması imzalanmıştı

Ronaldo'nun avukatları, ikilinin cinsel ilişkiye girdiğine itiraz etmiyor ancak bunun rızaya dayalı olduğunu savunuyordu. İkili arasında olaydan sonra 375 bin dolar karşılığında gizlilik anlaşması imzalanmıştı.

25 milon euro talebi

Nevadalı Mayorgo, 2009 yılındaki olay için 375 bin dolar aldığını iddia etmiş ve Ronaldo'dan 25 milyon dolar tazminat almak için mahkemeye başvurmuştu.

Avukat belgeleri kötü niyetle kullandı

Hakim Jennifer Dorsey, görülen duruşmada Mayorgo'nun avukatı Leslie Mark Stovall'ın sızdırılan ve çalınan gizli belgeleri kötü niyetle kullandığı için davayı düşürdüğünü açıkladı.

İleriye dönük dava açılmayacak

Yargıç Jennifer Dorsey'in yazılı kararında bilgilerin haksız elde edildiğine değinilerek, "Mayorga davanın takibini ve çözüm fırsatını kaybetti." sözlerine yer verildi. Ayrıca artık ileriye yönelik bir dava da açılmayacak.Mayorga'nın avukatı Leslie Stovall'ın aynı belgeleri tekrar tekrar kullanmasının davayı kısır bir döngüye soktuğu belirtildi ve "Stovall bu davayı kovuşturmak için çalıntı belgeleri ve bazı ayrıcalıklı belgeleri tekrar tekrar kullanıyor, kötü niyetli davranış belirtisine sahip." ifadeleri kullanıldı.

Şüpheden öteye gitmeyecek

Ronaldo hakkındaki tecavüz iddiasının makul bir şüphenin ötesine geçemeyeceği bu nedenle hiçbir suçlama yapılamayacağı ifade edildi.

Ronaldo’nun 1 milyon euroluk yeni saati

İşte Ronaldo'nun 18 milyon sterlinlik koleksiyonu!

Ronaldo'nun Ballon d'Or tepkisi sürüyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)