BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringCRIF, duayenleri bir araya getirdi----

CRIF, duayenleri bir araya getirdi

CRIF, duayenleri bir araya getirdi
06 Haziran 2014 - 16:30 www.finansgundem.com

CRIF, risk yönetimi ve alacak tahsilatı duayenlerini “meetıng of the mınds”da bir araya getirdi

Risk yönetiminin ve alacak tahsilinin duayenleri, sektörde yaşanan sorunları tartışmak ve başarılı uygulamaları paylaşmak amacıyla İstanbul’da düzenlenen “Meeting of the Minds” konferansında bir araya geldi.
Finans sektöründe ve reel sektörde kredi derecelendirme süreçlerini takip eden ve modeller geliştiren, dünyanın önde gelen kuruluşlarından CRIF’in düzenlediği “Meeting of the Minds” Konferansı İstanbul’da yapıldı.
CRIF danışmanları ve çözüm liderleri, Türk bankacılık, finans, telekomünikasyon ve kamu hizmetleri kuruluşlarının temsilcileri ile Türkiye uygulamalarının yanı sıra dünya çapında deneyimlerini paylaştılar. CRIF Risk Yönetimi Üst Düzey Yöneticisi Davide Boselli, Risk Yönetimi ve Araştırma Direktörü Marco Salemi, Uluslararası Piyasa Teamülü Lideri Riccardo Ceci, İşletme ve Analitik Danışmanlık Direktörü Ubaldo Tambini, İşletme Danışmanı Claudio Doronzo, CRIF Alacak Yönetimi Türkiye Genel Müdürü Selim Tezel, CREDITIS Kredi Risk Yöneticisi Alessandra Pagani ve Tahsilat Yöneticisi Giulia Lotito, CRIF Ürün Müdürü Giovanni Catinari ve Finar-CRIF Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Kerem Araç’ın birer sunum yaptığı toplantıda ana konulardan biri olarak, sahada çalışan eksperler için risk yönetimi ve alacak tahsili konuları ele alındı.
Risk yönetimi alanında pek çok başlığın tartışmaya açıldığı toplantıda, Basel II & III Değerlendirme Sistemleri, veri zenginleştirilmesi, segmentasyon, teknoloji çözümleri ile tahsil performansını artırmak için dışarıdan hizmet alımına dayalı alacak tahsilinde yenilikçi yaklaşımlar hakkında katılımcılar arasında verimli bir fikir alışverişi sağladı.

CRIF Grubu Türkiye’deki büyümesini sürdürüyor

Dünya çapındaki yatırım stratejileri ve yerel pazarda büyüme hedefleri doğrultusunda Türkiye’de de faaliyet alanını son iki yılda hızla genişleten CRIF, geçtiğimiz yıl Türk iş dünyasının ticari ve finansal bilgi gereksinimini karşılamak üzere 1989 yılında kurulan Finar Enformasyon Derecelendirme ve Danışmanlık A.Ş. (Finar) ile kardeş firmaları D&B Türkiye ve Kompass Türkiye’yi bünyesine katmıştı. 
İtalya’da 1988 yılında kurulan ve sağladığı kredi bilgi ürünleri, hizmetleri ve çözümleri ile finansal ve ticari kuruluşlar ile tüketicilerin karar alma süreçlerine hızlı ve etkin bir şekilde destek olmayı hedefleyen CRIF, bugün 40’tan fazla ülkede 2 bin 400’ün üzerinde banka, kredi birliği, finansal ve finansal olmayan kuruluşa hizmet veriyor. Bilgi Çözümleri, Karar Destek Sistemleri, Dış Kaynak Hizmetleri alanında faaliyet gösteren ve Recom’un gruba dahil olmasıyla birlikte Türkiye’de de alacak tahsilatı alanında hizmet vermeye başlayan CRIF’in 2013 yılında toplam cirosu 305 milyon EUR’dur. Grubun İtalya ve dünyadaki ofisleri ve iştirakleri ile çalışan sayısı 2000’in üzerindedir.

 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)