BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCreditwest çek ağını genişletti----

Creditwest çek ağını genişletti

Creditwest çek ağını genişletti
24 Aralık 2013 - 05:57 www.finansgundem.com

Creditwest Bank'ın çekleri, TEB'den sonra Türkiye'deki İş Bankası ve Vakıflar Bankası'nda tahsil edilebiliyor

Altınbaş Holding’e ait olan Kıbrıs’taki Creditwest Bank’ın çekleri, TEB’den sonra artık Türkiye’deki İş Bankası ve Vakıflar Bankası’nda tahsil edilebiliyor. Bu anlaşma ile ilk kez bir Kıbrıs bankasının çekleri, Türkiye’deki 3 köklü bankanın şube ağı aracılığı ile anında tahsil edilebilir hale geldi.
Creditwest Bank Hazine ve Dış İşlemler Genel Müdür Yardımcısı Mazher Zaheer, müşterilerinin Türkiye’de gerçekleştirdikleri ticari faaliyetlerde kullandığı çek hacminin arttığını belirtti. Zaheer, “Gün geçtikçe ticari müşterilerimizin Türkiye’deki işlemleri ile Türkiye piyasasında dönen çeklerimiz daha çok kullanılır hale geldi” diyerek, müşterilerinin daha rahat ticaret yapması için şube ağı en geniş olan muhabir bankaları ile işbirliği anlaşmalarını genişlettiklerini belirtti. KKTC’nin ihracat ve ithalatta toplam işlem hacminin 2 milyar dolar olduğunu belirten Zaheer, ithalatın çok büyük bir kısmının Türkiye’den gerçekleştiğini de söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)