BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringCredit Suisse'den Lider'e yeni kaynak----

Credit Suisse'den Lider'e yeni kaynak

Credit Suisse'den Lider'e yeni kaynak
08 Ağustos 2011 - 12:51 www.finansgundem.com

Credit Suisse, Lider Faktoring’e KOBİ’lerin fonlamasında kullanılmak üzere 130.5 Milyon TL tutarında 5 yıl vadeli yeni kaynak sağladı.

Güçlü öz kaynakları ve aktif büyüklüğü ile; faktoring sektörünün en önemli kuruluşlarından biri olan Lider Faktoring, sektörde bir ilke imza atarak, uluslararası bankacılık grubu Credit Suisse’den 130.5 Milyon TL tutarında uzun vadeli kredi sağladı.
5 yıl vadeli, 130.5 Milyon TL tutarındaki bu kredi ile; Lider Faktoring vade ve tutar bakımından sektörde ilk olarak gerçekleştirilen kredi işlemine öncülük etmiş oldu. Söz konusu kredi ile sağlanmış olan yeni kaynak; KOBİ’lerin fonlanması amacıyla, Lider Faktoring’in gerçekleştireceği faktoring işlemlerinde kullanılacaktır.
Finansman kaynaklarında farklılaşmanın ve alternatif piyasaların çok önemli olduğu günümüzde; 130.5 Milyon TL tutarındaki kredi ile Lider Faktoring, vade, çeşitlilik ve finansman kapasitesinin artırılması konularında farklılık yaratmayı başarmıştır.
Lider Faktoring Genel Müdürü Can Güney konuya ilişkin değerlendirmesinde; “Sektörün en eski ve önde gelen şirketlerinden biri olan Lider Faktoring olarak; büyüyen Türk Ekonomisi’ne kaynak yaratmayı ve bu kaynağı , her zaman çözüm ortağı olarak yanlarında olduğumuz KOBİ’lerin işletme sermayesi ihtiyacının fonlanmasında kullanmayı, kendimize görev biliyoruz. Bu amaçla; sürekli büyüyen ve temsilcilikler açan Lider Faktoring; müşteri odaklı çalışmak ve 15.000’i aşan KOBİ müşterisine daha hızlı hizmet vermek için, 2011’in üçüncü çeyreğinde 20 temsilciliğe ulaşmıştır.” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)