BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCredit Suisse: Kar artışı sürüyor----

Credit Suisse: Kar artışı sürüyor

Credit Suisse: Kar artışı sürüyor
25 Mart 2020 - 10:20 www.finansgundem.com

Credit Suisse'ten yapılan açıklamada, bankanın korona virüsün ekonomiye yaptığı korkunç etkiye rağmen karlılıkta yükseliş trendini koruduğu belirtildi.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

İsviçre Bankası Credit Suisse, bugün yaptığı açıklamada, 2020'nin ilk çeyreğinde korona virüs salgınına rağmen getirilerde şimdiye kadar güçlü bir iyileşme trendinin korunduğunu, ancak büyük olasılıkla yıl sonunda etkilerinin hissedileceğini söyledi.

İsviçre bankası, 2019 yıllık raporunda, korona virüsün yayılmasının küresel ekonomiyi önemli ölçüde vurması gerektiğini ve büyük olasılıkla kendi finansal performanslarını da etkileyeceğini belirterek, "kredi kaybı tahminleri, ticaret gelirleri, net faiz gelirleri ve potansiyel iyi niyet değerlendirmeleri" gibi alanlarda virüsün etkilerinin hissedileceğini belirtti.

Banka, yeniden yapılandıklarını, kaldıraç finansmanı ve petrol ve doğalgaz sektöründe daha az pozisyon almaları sayesinde virüse ve bunun sebep olduğu artan volatiliteye karşı daha dirençli olduklarını söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)