BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCredit Suisse büyük mevduatlardan ücret alacak----

Credit Suisse büyük mevduatlardan ücret alacak

Credit Suisse büyük mevduatlardan ücret alacak
20 Eylül 2019 - 09:21 www.finansgundem.com

Credit Suisse, negatif faizin yükünü hafifletecek tedbir arıyor. Banka, varlıklı ailelerin İsviçre Frangı cinsinden mevduatlarından ücret alacak

Credit Suisse, negatif faiz oranlarının verdiği sıkıntının bir kısmını varlıklı müşterilerine yansıtmayı ve bu çerçevede varlıkla müşterilerinin İsviçre Frangı cinsinden mevduatlarından ücret, masraf almayı planlıyor.

Bloomberg News'un konuya yakın kaynaklara dayandırarak verdiği haberine göre, hali hazırda 1 milyon euronun üzerindeki mevduatlardan yüzde 0,4 oranında ücret alan Credit Suisse, İsviçre Frangı cinsinden mevduatlar için de benzer bir uygulamayı başlatmaya hazırlanıyor.

Kaynaklara göre Credits Suisse, İsviçre Franğı mevduatlara ücret konusund özel bankacılık müşterilereni sonhabar içinde bilgilendirmeyi planlıyor.

İsviçre'nin en büyük bankası UBS daha önce yaptığı açıklamada, 2 milyon İsviçre Frangı'nın üzerinde mevduatı bulunan müşterilerine negatif faiz uygulayacağını duyurmuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)