BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇorumlu kuyumcu Milli Piyango için ne dedi----

Çorumlu kuyumcu Milli Piyango için ne dedi

Çorumlu kuyumcu Milli Piyango için ne dedi
16 Nisan 2015 - 04:57 www.finansgundem.com

Milli Piyango ihalesinde Net-Hitay Ortak Girişim Grubu'nun ardından ikinci olan Çorumlu Kuyumcu Ahlatçı, "Biz hazırız" dedi

Milli Piyango ihalesini hazanan Net-Hitay Ortak Girişim Grubu'nun ikinci kez ek süre istemesi ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in "İkinci defa süre uzamaz. Muhtemelen ihale ikinci olan şirketle sürer" açıklamasının ardından gözler Çorumlu Kuyumcu Ahmet Emin Ahlatçı'ya çevrildi. Hürriyet'teki habere göre Ahlatçı, "Biz hazırız" mesajı verdi.

Kendilerine henüz resmi bir talebin ulaşmadığını belirten Ahlatcı Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Emin Ahlatcı, şunları söyledi: “Bizim için çok önemli bir ihaleydi. O gün 2’nci olmuştuk. Dün sabah sayın Bakan Şimşek’in açıklamaları sürpriz oldu. Lisans sözleşmesini imzalamak için hazırız. Ancak bazı tedirgin olduğumuz durumlar da var. Kur farkına dikkat edilmesi gerekiyor. 15 Temmuz tarihindeki şartlarla bugünkü şartlar bir değil. Ancak geri adım atmayız.”

SPOT ALTIN PİYASASINDA ETKİLİ

İhalede Net Şans-Hitay Ortak Girişim grubu ile hızlı bir açık artırma yaşayan ERG-Ahlatcı Ortak girişim grubundan Ahlatcı şirketinin ana faaliyet konusu kuyumculuk. Ahmet Ahlatcı tarafından 1984’te kurulan şirketin Anadolu’da spot altın piyasasında etkin olduğu dile getiriliyor. ERG İnşaat ismi Artvin’deki Deriner barajı ile biliniyor. ERG’nin Yönetim Kurulu Başkanı Müfit Erbilgin, İstanbul Yeşilköy’de eski adıyla Burhanettin Efendi Yalısı’nın sahibi. Bu yalı dünyanın en pahalı yalılarından birisi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)