BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇorum’da sabaha karşı '20 Somalili' alarmı----

Çorum’da sabaha karşı '20 Somalili' alarmı

Çorum’da sabaha karşı '20 Somalili' alarmı
18 Nisan 2020 - 15:25 www.finansgundem.com

Çorum'da sabaha karşı çevre yolunda bekleyen 20 Somalili, polisi harekete geçirdi.

Bayburt İl Göç İdaresi'nden verilen izinle yola çıktıkları ancak büyükşehirlere giriş yasağı nedeniyle Çorum'da otobüsten indikleri ortaya çıkan grup, gitmek istedikleri Ankara'ya özel izin ile gönderilecek. 

Çevre yolundaki Buhara Kavşağı'nda sabaha karşı kalabalık bir grup gören sürücüler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, Somali uyruklu 20 kişinin, Ankara’ya gitmek için Bayburt'tan, İl Göç İdaresi'nce verilen izin belgeleriyle yola çıktığını, büyükşehirlere araç giriş- çıkışının yasak olması nedeniyle Çorum’da otobüsten indiklerini saptadı. 20 Somalili, otogara götürüldü. Burada işlemleri yapılan Somalililer, daha sonra özel izin ile Ankara’ya gönderilecek. 

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, olağanüstü bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, “Gerekli izin belgeleri mevcut. Ankara’ya gitmeleri için yardımcı olacağız. Sıkıntılı ya da olağandışı bir durum yok” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)