BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇöp kavgasında 2 yaralı----

Çöp kavgasında 2 yaralı

Çöp kavgasında 2 yaralı
10 Mayıs 2020 - 13:02 www.finansgundem.com

Korona virüs ile mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması sürerken, İstanbul Avcılar’da bir binada oturan iki kişi arasında çöp kavgası çıktı. Tekme tokatlı kavgada her ikisi de yaralanarak, hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Avcılar Cihangir Mahallesi Şenlik Sokak’ta meydana geldi. Uzun süreden bu yana sokaktan topladığı karton gibi atık malzemeleri, oturduğu binanın arkasındaki bahçeye yığan Ahmet Olcay ile aynı binada oturan Mehmet Demir tartışmaya başladı. 

Tartışma tekme tokatlı kavgaya dönüştü ve ikisi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek, bu kişiler için 112 servisinden ambulans istedi. Başından darbe alan Mehmet Demir, oğlu tarafından özel araçla hastaneye götürülürken, binanın arkasında yerde yatan Ahmet Olcay, gelen ambulansa önce binmek istemeyerek bağırmaya başladı. Polis ve sağlık görevlileri tarafından sakinleştirilen Olcay da hastaneye kaldırıldı.

Mehmet Demir'in oğlu Cihan Demir, Ahmet Olcay’ın neredeyse her gün sürekli alkollü dolaştığını belirterek, "Defalarca şikayet ettik. Alıyorlar, çaresiz serbest bırakıyorlar. Daha dün Avcılar Belediyesi ekipleri gelerek bu adamın topladığı 3 kamyon çöpü bahçeden topladı. Babam bugün yeniden çöpleri yığmaya başladığını görünce müdahale etmiş. İki kez bu binayı ateşe vermeye kalkıştı" iddiasında bulundu.

İGDAŞ'tan faturalara ayarlama geldi

Hareketsizlik kalıcı hasar bırakıyor

Bugün sokaklar 4 saatliğine onların

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)