BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇok çocuğa inanılmaz teşvik----

Çok çocuğa inanılmaz teşvik

Çok çocuğa inanılmaz teşvik
25 Mayıs 2013 - 12:26 www.finansgundem.com

Ukrayna'nın nüfusunu artırma için uyguladığı teşvik politikası şaşırtıyor

Ukrayna'nın nüfusu son 20 yılda 52 milyondan 45 milyona geriledi. Birleşmiş Milletler tahminlerine göre, 2050 yılında bu sayı 30 milyonun altına inecek. Bu gidişatı değiştirmek isteyen Ukrayna yönetimi, nüfus artışı için şaşırtıcı bir teşvik politikası uyguluyor.
Birinci çocuk için yapılan maddi yardım 4 bin dolar, ikinci çocuk için 7 bin dolar, üçüncü ve daha fazla çocuk için 14 bin doları buluyor. Devlet, 5 ya da daha fazla çocuğu olan ailelere ev dahi hediye ediyor. Ve çocukların kahramanı anneler... 5 çocuk doğuran bir anne, 1500 dolar hediyenin yanı sıra "Milli Kahraman" unvanı alıyor. 3, 5 veya daha fazla çocuğu olan aileler, su, elektrik, gaz, telefon gibi giderleri yüzde 50 daha az ödüyor. Ülkede çocuk sahibi olmak böylesine teşvik edilirken, zaman zaman 30 yaşına gelip çocuğu olmayan ailelerden vergi alınması bile gündeme geliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)