BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarCoinbase'den küçülme kararı----

Coinbase'den küçülme kararı

Coinbase'den küçülme kararı
11 Ocak 2023 - 11:19 www.finansgundem.com

Kripto para borsası Coinbase, Japonya'da operasyonlarının büyük bölümünü kapatıyor.

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase Global Inc., dijital varlık sektöründeki küçülme nedeniyle uluslararası yatırımı ayarlama hareketinin bir parçası olarak Japonya'daki operasyonlarının büyük bölümünü kapatıyor.

İş geliştirme ve uluslararası başkan yardımcısı Nana Murugesan çarşamba günü verdiği bir röportajda, "Japonya'daki operasyonlarımızın çoğunu tasfiye etmeye karar verdik, bu da Japonya varlığımızdaki rollerin çoğunun ortadan kaldırılmasına yol açtı" dedi. Japonya biriminin satılıp satılamayacağı sorulduğunda Coinbase'in olası birleşme ve satın alma faaliyetleri hakkında yorum yapmayacağını söyledi.

Dünya genelinde işten çıkarmalar 

Coinbase dünya genelinde yaklaşık 950 çalışanını işten çıkarıyor, başarı olasılığı daha düşük olan birkaç projenin kapatılacağı belirtildi.

Coinbase haziran ayında 1100 kişinin, yani iş gücünün yüzde 18’inin görevine son vermiş, kasım ayında da işe alım ve kurumsal oryantasyon takımlarındaki 60’tan fazla çalışanının işine son vermişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)